Medialt

When you are looking for your

life´s path

 

you might find that you already are

walking on it

MEDIALA EVENTS ...

Boosta dig i 11.11.11 Portalens ljusvågor med Drakar och Änglar

Lördag 17 november klockan 10.00-18.00

Varmt välkommen till en intensiv heldagsworkshop som leds av elementens fyra drakar och åtta ärkeänglar. De kommer igenom 11.11.11 portalens flöde med sina krafter för att hjälpa dig att växa i klarhet, styrka och renhet för att ta vara på tidens nya flöde. Tillsammans låter de fyra kraftfulla vågor av portal-ljus skölja igenom dig för att du ska kunna vandra framåt och göra allt du nu vill. En dag för att du ska kunna skifta energi på alla plan och möta en ny och uppgraderad version av dig själv!

 

Jordens drake förankrar dig djupare i din egen existens och rensar bort alla negativa, tunga, destruktiva och helt onödiga energier i din fysiska närhet. Jorden där du går, bor, arbetar, sover, älskar … renas och du kopplas starkare till leylinjernas starka flöden.

 

Eldens drake är din mäktiga beskyddare som bränner bort alla frekvenser som hindrar dig och som låter något vackert växa fram ur askan. Draken boostar din styrka, ditt mod, din beslutsamhet och din tillit. Den renar din stig med eld innan du ska vandra på den och låter din livspassion få vägleda dina steg.

 

Luftens drake hjälper dig att andas fritt i din egen djupaste sanning och tar dig till en högre plattform där låsningar blir lösningar och möjligheten att komma igenom dina motstånd uppenbaras i det rena ljuset. Draken kommer med hopp och ärlighet i dina nästa steg på jorden så att du väljer utifrån din egen innersta sanning och total klarhet.

 

Vattnets drake kommer med den Högsta Kärleken till dig så att du i lugn, nåd och lätthet kan flöda igenom alla livets utmaningar. Draken lär dig att öppna ditt tredje öga så att din visdom och intuition får flöda fritt för att ge dig inspiration och insikter. Tillsammans renar ni din kropps alla celler och flöden så att du kan stå i transparens och låta ditt ljus synas ännu starkare.

 

Milt sagt en kraftfull dag med en otrolig närvaro av det högsta Ljusets drakar och portalens ljusflöden. Vi tar vara på den exceptionella tid vi lever i och den fysiska liksom spirituella närvaro från drakar som blir allt tydligare. Vi både renar det som varit och förbereder för det nya som väntar oss.

 

Vi är i slutet av år två numerologiskt och går snart in i år tre. En av processerna år tre handlar om gudomligt seende och gemenskap. Därför smygstartar vi lite med att locka Tredje Ögat att expandera med hjälp av Vattnets drake.

 

Inga förkunskaper

Pris: 1000 kronor

Kurslokal: TrueSelf, Stagneliusvägen 35, Stockholm

Kursledare: Maria Nylow

Bokning: nylow@tele2.se eller 070-4559010

 

Kristall-healing - Djup transformation & fysisk lycka

Fas 1 den 23-24 februari 2019 klockan 10.00-17.00

Fas 2 den 11-12 maj

Fas 3 den 7-8 september

Fas 4 den 14-15 december

 

Välkommen till en djupt transformativ och helande utbildninge med fysisk, mental och själslig sammankoppling. Vi befinner oss i en sådan intensiv tid av möjligheter till förändring där vi väljer vägen själva. DU kan välja vad du vill - att vara kvar i 3D eller att gå vidare in i högre dimensioner. Om din andliga förståelse ligger på en högre nivå än vad din kropp och dina tankar klarar av att manifestera kan du behöva motivera dem att också avancera.

Din kropp kan ha fastnat i minnen eller använder smärta för att du ska lyssna på kroppens berättelse.

Dina tankar kan ha fastnat på repeat och hjärnan kan behöva tömmas på onödigt bagage eftersom förminskande tankar bara skapar samma upplevelser om och om igen och inte leder dig framåt.

Din själ talar alltid med dig men du kanske inte har hittat rätt frekvens ännu för att begripa budskapet.

Denna utbildning blir i 4 fristående faser - den första för att stabilisera, läka och synkronisera vårt fysiska med vårt själsliga/andliga och den andra för att aktivera det gudomliga i våra fysiska kroppar.

Den första fasen använder du de kristaller som kan vibrera i harmoni med de högsta healing- frekvenserna och låter dem vägleda dig i läkning och synkronisering. Du lyssnar, agerar, hanterar och kommunicerar med de nya kristallerna och de återaktiverade gamla.

Mästare träder in och är de lärare du behöver just nu. Dessa lärare av den högre ordningen är bland annat St Germain, Moder Maria, Hilarion, Lady Nada Kuthumi, Kuan Yin, Isis, Jesus och Maria Magdalena.

Änglar läker, leder, löser upp och utvecklar dig.

Välkommen om du känner att det är dags att medvetet leva ett mer medvetet liv utifrån din själs högsta ambitioner och dela med dig av dem till andra.

Välkommen om du är redo att stänga dörren om det avslutade förflutna och att välja fortsättningen utifrån din själs samlade visdom.

Välkommen om du genom kristallernas helande frekvenser vill prova att uppleva den tomhet som du sedan fyller utifrån din absolut renaste längtan och sedan med kosmos hela repertoir av kristallljus i fysisk form.

En helg med praktisk healing med kristaller både individuellt och i grupp, med djupa och upplysande samtal och själsliga insikter.

Välkommen att låta din kropp komma ikapp din själ så att du för gott kan lämna 3 D och vandra i lycka på jorden i 5 D eller högre.

Förkunskaper: erfarenhet av någon form av healing och andlig förståelse

Pris: 3000 kronor

Kurslokal: TrueSelf, Stagneliusvägen 35, Stockholm

Kursledare: Maria Nylow

Bokning: nylow@tele2.se eller 070-4559010

 

Ljusets Mirakel - Ljusarbete för Dig, Jorden och Universum

9 juni 2018 klockan 10.00 - 17.00

Andlig, medial, själslig och personlig utveckling.

Välkommen att låta vårens ljus och processer mynna ut i en explosiv kaskad av strålar ut ur dig och att känna hur alla kosmiska gudomliga flammor förenas inom dig för att välkomna livets mirakel!

Tiden är inne för dig att se dina drömmar bli verklighet, uppleva din egen pånyttfödelse och låta ditt ljus färdas gränslöst i all oändlighet för Jordens och Ditt högsta bästa.

Välkommen till en dag då vi på olika sätt arbetar med Ljusets strålar och flammande kraft för djupaste transformation, rening och upplysning. Vi drar nytta av mänsklighetens nya fas i sin evolution och suddar ut gränserna mellan det fysiska och det eteriska. Vi gör det omöjliga möjligt och välkomnar mirakel genom insikter.

För ditt Högsta Jag, för Moder Jord och för Universum.

För din och allas lycka, framgång, kärlek, överflöd och hälsa.

För föreningen mellan Allt och Intet, mellan ditt inre kosmos och vårt yttre universum, mellan alla motpoler och aspekter av mänskligheten.

För fullbordan och pånyttfödelse.

Vi förankrar, etablerar och manifesterar följande kosmiska ljus:

Den Guld och Silver Violetta flamman

Den Rosa Strålen

Den Gröna Strålen

Den Trefaldiga Livsflamman med de Gula, Rosa och Blå strålarna

Avalons och Drakarnas flammor

Vi har under våren samlats i meditationer och personliga energiarbeten då våra personliga ljuskanaler har etablerats allt starkare i det sanna autentiska JAGET och i det Gudomliga hjärtat. Genom detta arbete har vi också deltagit i ett kollektiv uppdrag att höja frekvenserna successivt för att transformera med det högsta rena ljuset i allt större cirklar.

Vi kommer att gästas av många eteriska väsen och mästare. Bland andra kommer St Germain, Maria Magdalena, El Morya, Lord Kuthumi, Hilarion, Sananda Jesus, Pallas Athena, Lady Nada, Lord Gautama Buddha, Lady Portia, Isis och Djwahl Kuhl.

Mängder av änglar och ärkeänglar kommer såsom Jofiel och Christine, Chamuel och Charity, Gabriel och Hope, Mikael och Faith, Uriel och Aurora, Zadkiel och Amethyst, Metatron och Sandalfon.

Även om denna dag är en naturlig fortsättning på vårens ljusmeditationer är även du som inte deltagit varmt välkommen till en intensiv energiarbetardag.

Vi processar med ljuset, mediterar och transformerar. Du är inte densamma när du går från kursen som när du kom. Garanterat!

Inga förkunskaper

Pris: 1500 kronor

Kurslokal: TrueSelf, Stagneliusvägen 35, Stockholm

Kursledare: Maria Nylow

Bokning: nylow@tele2.se eller 070-4559010

 

Atlantis & Lemurien 2018 Intensiv

Dina minnen, dina liv och dina sanningar

16-17 juni 2018 klockan 10.00-17.00

Är du redo för nästa fas i återtagandet av Atlantis & Lemuriens krafter? Oavsett vad och hur mycket du minns av dina liv i Atlantis och/eller Lemurien eller vilka känslor som väcks inom dig så läser du dessa rader av en anledning. Du kan behöva en själslig och andlig rehabilitering efter år av förnekelse eller yttre påverkan.

Det kan vara dags för dig att se det du dolt för dig själv, att på allvar börja använda dina kunskaper som du bär med dig, att försonas med dig själv och andra och att bli helt hel igen.

Du kan ha låtit delar av dig själv försvinna eller vila i tusentals år.

Din själ kan ha djupa sår och väntar på att få helas för gott.

Ditt Högre Jag kanske brinner av en stark längtan att äntligen få visa sitt stora gudomliga ljus för världen utan risk för att ditt liv förkortas.

Ditt hjärta kanske pulserar av en djup dröm om att hitta tillbaka till kärleken till Dig själv - en kärlek som kan ha sargats under Atlantis eller Lemuriens mörka år.

Din egen Heliga Ande kanske när en innerlig önskan om att återigen få känna den totala sammansmältningen mellan ande, själ, kropp och det Gudomliga medvetandet, Källan, Gudmoder Sophia.

 

Jag vägleder dig på kursen såsom Atlantis och Lemuriens änglar och mästare vill vägleda oss. Genom meditationer, energiarbeten, karmabalansering, budskap, portalöppningar, koder, ljusnycklar ... tar vi oss successivt genom minne efter känsla efter minne ...

Och du blir allt starkare, självständigare, lättare, klarare ...

Kursen sker på uppdrag av Atlantis och Lemuriens mästare där jag har mitt ansvar och du ditt eget. Den leder oss in i kommande fas av vår Jords historia där vi ska möta oss själva och andra med gamla förmågor i nytt format. Du öppnar dig för din medfödda förmåga tex att se ljus och energi, att leda dig själv och andra genom din egen sanning, att öppna inre och yttre ljusportaler.

Inget nytt alltså bara en massa spännande gammalt som du redan kan inom dig men som du behöver påminnas om att du kan!

Du kan ha gått många Atlantis-kurser hos mig eller ingen alls - oavsett är du varmt välkommen denna kurshelg. Det blir personliga resor och upplevelser och alla som kommer är vägledda hit av sina guider från just Atlantis och Lemurien. Allt är meningen och dags!

Inga förkunskaper

Pris: 2500 kronor

Kursledare: Maria Nylow

Bokning: nylow@tele2.se eller sms 070-4559010,

Varmt välkommen!

 

Kärlekens Änglar - Det Högsta Ljusets Ambassadörer

Dina guider genom nästa frekvenshöjning på Jorden

8-9 september 2018 klockan 10.00-17.00

Välkommen till en Änglahelg med meditation, änglakort och intensiv närvaro av änglar och ärkeänglar från den högsta dimensionen.. Välkommen att helt låta dig omslutas av änglarnas stora mjuka vingar, gudomligt rena ljus och kärleksfulla budskap för din och Jordens framtid.

Välkommen att bada i kärlek, andas kärlek och genomsyras av kärlekens ljus för passion, vänskap, läkning och helhet.

Änglar kan vara allt från milda och mjuka till gigantiska och mäktiga. De håller både det vita ljusets strålar och den flammande eldens transformerande lågor.

De änglar som verkar på uppdrag av den högsta dimensionen är enbart Kärlek, deras uppdrag är att hålla och förmedla den villkorslösa kärlekens kraft i alla dess former till mänskligheten tills vi kan hålla den själva. I kärlekens ljus ingår förlåtelse, medkänsla och nåd vilket kopplas in när det behövs.

Bland dessa änglar finns din skyddsängel som är din ständiga följeslagare, din guide och bodyguard.

Änglarna är de ljusväsen som finns närmast oss, sedan kommer ärkeänglarna och de högre sfärernas änglar.

Du får både vägleda i änglameditationer och bli vägledd.

Vi tar fram änglakortlekar och tolkar budskap utifrån hjärtats ord och tankar.

Du känner in den änglanärvaro du brukar ha och de änglar som följer med dig hem efter kursen.

Ditt hjärta öppnas för ett helande bortom dimensioner, tid och rum.

Du boostas med den villkorslösa Kärlek som änglarna förmedlar

Du möter ärkeänglarna Chamuel och Charity, Mikael och Faith, Gabriel och Hope.

En helg då du får stanna upp i vardagen och ladda om din energi med innerlig närvaro av dessa otroligt kärleksfulla ljusväsen. Du får tid och möjlighet att möta dina egna inre sanningar.

Vi blandar praktiska övningar med djupa meditativa insikter, samtal och ständig änglakontakt.

Vi vägleds av änglarna i allt vi gör så om de får lust att vara spontana har vi beredskap för det också ...

Inga förkunskaper

Pris: 3000 kronor inkl. kursmaterial, rätt att använda änglameditationer etc

Kursledare: Maria Nylow

Bokning: nylow@tele2.se eller sms 070-4559010,

Varmt välkommen!

 

FULLBOKAT

Regressionsterapi-utbildning i tre steg / Tidigare Liv / Reinkarnation

Regressions-terapeut

7-8 april 2018 klockan 10.00 - 17.00

28-29 april 2018 klockan 10.00 - 17.00

26-27 maj 2018 klockan 10.00 - 17.00

Andlig, medial, själslig och personlig utveckling.

Du lär dig att varsamt och andligt medvetet vägleda andra ner i tidigare liv sk Regression.

Dina klienter kan ha önskemål om att uppleva en speciell tid, att läka ett trauma eller fysisk smärta, att förstå eller hela en relation, att ta tillbaka gamla kunskaper eller något annat. Vi övar på olika sätt och du är andligt och medialt närvarande med dina övningsklienter. Du kommer dessutom själv att guidas ner till flera olika liv som du levt i andra tider.

Du övar både på kursdagarna och emellan så var beredd på att lägga ner tid på denna utbildning.

Att vägleda andra ner i tidigare liv kräver medvetenhet, omtanke och varsamhet och du behöver ha någon form av lämplig erfarenhet. Du kan tex vara Reiki Master, friskvårdsterapeut, certifierad inom Atlantean Healing, sjuksköterska eller liknande. Varje persons bakgrund och lämplighet bedöms individuellt så anmäl intresse även om du är osäker. Både för din och din klients trygghet är detta viktigt.

Varmt välkommen!

Lämpliga förkunskaper - bedöms individuellt

Pris: 9000 kronor

Kurslokal: TrueSelf, Stagneliusvägen 35, Stockholm

Kursledare: Maria Nylow

Bokning: nylow@tele2.se eller 070-4559010

 

 

 

 

Maria Nylow är en kanal för olika uppstigna mästare och feminina entiteter.De kommer för att lämna budskap om tiden vi lever i och hur vi kan underlätta för oss själva och Jorden att anpassa till den energihöjning som sker.

De lämnar ochså information om andra ämnen såsom överflöd, kärlek, tvillingsjälar, meningen med livet, tidigare liv, livsuppdrag, ljusarbete ...

 

Alla budskap förmedlas i det högsta ljusets beskydd och anda för vars och ens högsta bästa

 

Exempel på mästare och andra entiteter som Maria har kanaliserat:

 

Sananda Jesus

Maria Magdalena

Isis

Thoth

Djwahl Kuhl

Maha Chohan

Agarthas Drottning

Moder Maria

El Morya / Kung Arthur

Voosloo

Sankt Germain.

Pallas Athena

LadyPortia

Lady Nada ...

 

Ärkeänglarna Jofiel, Mikael, Rafael, Metatron och Gabriel ...

 

 

TrueSelf Maria Nylow nylow@tele2.se +46 70 4559010 Stagneliusvägen 35, 112 59 Stockholm, Sweden