Retreat i Glastonbury

 

När Avalon kallar på dig

vaknar ditt hjärta,

lystrar dina sinnen och

dansar din själ

Kärlekens Prästinna

 

Gå in i Avalons Port och förenas med Gudinnan i dig själv

Vandra med Avalons Prästinnor

 

Retreat och Andlig Utveckling 2018 i Glastonbury / Avalon,

 

Torsdag 9 augusti till söndag 12 augusti

Tilläggsresa med buss till Cornwall och Avebury´s stencirkel den 14-16 augusti

Följ med till Jordens spirituella hjärtchakra för att kärleksfullt integreras med ditt eget feminina hjärta och den starka kvinna och Prästinna du verkligen ÄR.

Väx som människa, själ och ande.

Låt ditt hjärta öppnas på vid gavel och förenas med allt som DU ÄR och har varit i alla tider du vandrat på Jorden som kvinna.

Känn hur din innersta dröm och längtan äntligen kan ta sin rätta plats och blomma ut i all din skönhet .

Välj att vandra med öppet hjärta i den nya tidens villkorslösa kärlek. Låt dig vandra i trygghet och tillit.

Lär dig älska dig själv och att genom den kärleken älska andra utan krav eller villkor.

En retreat för dig som vill leva som en taleskvinna utifrån hjärtats längtan, utifrån den villkorslösa kärlekens val.

För dig som vill stärka den kärleksrelation du redan har välsignats med i ditt liv - kärleken till dig själv.

För dig som behöver läka de sista såren i hjärtat, som vill omvandla trauman och offerkänslor

till styrka, kunskap, hopp och en ny livsriktning.

För dig som vill hitta tillbaka till kärleken till dig själv och tryggheten i att vara just DU.

Vi välkomnar denna gång dig som vandrar på Jorden idag som kvinna.

 

I december 2012 öppnades en energiportal som höjde Glastonbury´s helande vibrationer ytterligare och sedan dess har flera portaler öppnats i och runt om Glastonbury. Denna plats är också på olika sätt förbunden med andra av Jordens och kosmos energicentrum. Avalons portar har nu också öppnats för att snabba på den förändring som behövs i världen. DU är viktig i den utvecklingen - för dig själv och för andra. När du i stolthet kan vandra som stark kvinna och prästinna då hjälper du andra kvinnor på Jorden att resa sig och ta fram sina inre krafter. Alla kvinnor är förbundna med varandra oavsett var och hur vi lever. Vi påverkar varandra och vi påverkas av varandra. Avalon och dess fysiska plats Glastonbury håller starka energier, energier som du kan tona in på och lära dig av. Elementens urkrafter, Lady Gaias och Gudmoder Ashimas skönhet, Lady of Avalon och hennes prästinnors magiska förmågor att hantera elementen ... Tillsammans stiger vi in i Avalon och tas emot av kärlek och visdom.

Lev utifrån din vackraste dröm, din starkaste vision, din högsta önskan.

Lev som ditt hjärta leder dig.

Lev som den Prästinna du är.

Vi har fått möjlighet att hyra kurslokal i Chalice Wells helande trädgård och röda källa, vägg i vägg med den vita källan vid foten av the Tor. Helig mark och välsignat vatten, stillhet och begrundan. Denna retreat ger dig en möjlighet att komma ikapp dig själv, att smälta samman med din själ och ditt hjärta, att verkligen lyssna på dig själv, hitta din kraft och förstå din längtan. Vi har naturens alla mystiska väsen med oss, vi har den Vita Drakens energi för transformation, vi har Lady Guinevere, Maria Magdalena, Isis, Lady Nada, Afrodite, Freja, Moder Maria och keltiska gudinnor med oss. Och leder oss gör Lady of Avalon och hennes Prästinnor ...

 

Du vandrar återigen som Prästinna på Jordens heliga mark - stolt, stark, vacker och modig.

Tillsammans upplever vi naturens krafter och Avalons magi under bar himmel på markens gröna matta och i Jordens varma famn. Vi vandrar upp till the Tor, ser ut över Avalon i soluppgång och solnedgång, känner hur marken vibrerar under oss och ger oss av sin kraft och kärlek. Vi vilar under lind och ek, talar med det heliga hagtornet, låter äppelträden berätta hemligheter för oss. Vi upplever naturens element mitt i naturen - eld, luft, vatten och jord.

I ceremonier och eftertänksamhet njuter vi av den röda källans magi och doppar fötterna i det helande vattnet i Chalice Wells. Vi badar i den vita källan och tonar in vår kvinnliga kraft.

Vi låter oss beröras bland ruinerna efter Lady Chapel, den doftande örtagården, Kung Arthurs och Lady Guineveres grav och hela den unika miljö som Glastonbury Abbey bjuder in oss till. Vi upplever och uppväcker Avalons kraft och magi i oss själva enskilt och tillsammans till korparnas förtjusta kraxande.

Förkunskaper: För att du och övriga deltagare verkligen ska få ut så mycket som möjligt av denna kurs behöver du redan ha börjat din vandring på Jorden idag som Prästinna. Förtur får du som går den ettåriga Prästinneutbildningen eller som kommer att börja på den som startar den 28 oktober/ 27 januari 2018. Detta är en retreat för dig som idag vandrar som kvinna på Jorden och som vill gå djupare in i ditt feminina väsen i närvaro och gemenskap med andra kvinnliga väsen - fysiska eller eteriska. Du behöver vara bekant med mitt sätt att leda och vägleda - om inte finns möjlighet att under året delta i kurser, meditationer och andra events.

 

Kurstider:

Den 9 augusti startar vi klockan 8.00 och fortsätter till sent. Vi avslutar den 12 augusti ca klockan 17.00 och äter sedan en avslutningsmiddag tillsammans - inne eller under bar himmel...

Tiderna varierar med vädret, soluppgångar och solnedgångar men räkna med från tidigt till sent...

Det betyder också att om du verkligen vill uppleva det Glastonbury bjuder på ordentligt så behöver du komma lite innan eller stanna några dagar efter kursen. Observera att under själva kursdagarna finns ingen tid för shopping eller sightseeing förutom det vi gör och besöker gemensamt.

Denna gång kommer det att finnas möjlighet att delta i en gemensam bussresa den 14-16 augusti. Vi startar tidigt den 14 augusti från Glastonbury, besöker magiska platser såsom Tintagel Castle i Cornwall, Merlins grotta, St Nectans Glen, Avebury och kanske någon nyskapad sädescirkel. Vi avslutar sedan på Heathrow och centrala London vid sextiden den 16 augusti. På denna bussresa gäller självkostnadspris vilket meddelas senare. Två hotellövernattningar med frukost, buss tre dagar, entre till Tintagel Castle kommer att ingå i priset.

 

Kursavgift: 6000 kronor för fyra dagars retreat inkl. tillträde Chalice Well och Gardens två dagar, privat kvällsvistelse i Chalice Well, entré till Glastonbury Abbey, kursmaterial, övriga entréer under kursen.

 

Bussresa: 14 - 16 augusti.

 

Kursledare: Maria Nylow

Mer information: Maria Nylow nylow@tele2.se 070-4559010

Flyg: Du bokar flygresa och boende själv i Glastonbury men om du vill ha sällskap på resan kommer en grupp att skapas på Facebook där du kan söka resesällskap.

Kurslokal: Den 9-10 augusti är vi utomhus och inomhus på olika kraftplatser. Vi vandrar runt och möter Avalon i hennes egen mark och på det sätt som hon vill visa sig för oss.

Den 11-12 augusti är vi i och omkring kurslokalen i Chalice Well, Little St. Michael’s Retreat House, The Chalice Well Trust, Chilkwell Street, Glastonbury, Somerset, BA6 8DD

Anmälan: nylow@tele2.se

 

 

Mer om kursen och Avalon/Glastonbury

Glastonbury´s historia och Avalons kärleksfulla energier är absolut rätt omgivning för att hela och rena kropp, hjärta och själ, för att stärka din inre kraft och få frid i sinnet. På olika kraftplatser kommer du att genom meditationer, ceremonier och övningar få arbeta med karmiskt helande, med att lösa dig från gamla energiband, löften och blockeringar och med att hitta det du söker för att leva det liv du längtar efter. Du får kontakt med ditt själsliga förflutna och kan bättre förstå och påverka ditt liv idag. Du strärker din inre Prästinna och helar på djupet dina kvinnliga sår och trauman.

Detta är jordens spirituella hjärtchakra så det är en underbar plats för att läka sorg och besvikelse och för att öppna hjärtat för nya möjligheter. Det är också en plats som många reser till för att ingå kärleksförbund eller förnya alternativt lösa varandra från ingångna löften. Glastonbury är ett andligt centrum och ett historisk Mecka för den spirituellt intresserade med många kyrkor inom olika trosinriktningar liksom många mytomspunna platser att hämta kraft och inspiration från.

Under retreaten kommer du att få möta olika andliga energier med speciella band till Avalon och Glastonbury. Vi assisteras av naturväsen och omges av magi och osynlig mystik. Förutom Maria Magdalena, Isis och Lady of Avalon kommer andra feminina mästare knutna till forntida energier att vägleda och hjälpa oss. Vilka som kommer beror på deltagarna ...

Utbildningen kan väcka själsminnen och gömda känslor speciellt från dina tidigare inkarnationer som prästinna och/eller kvinna i Egypten, England, Skottland, Jordanien och Atlantis.

Utbildningen startar på torsdag 9 augusti ca klockan 8.00 och avslutas på söndag 12 augusti ca klockan 17.00. Därefter har vi en gemensam avslutningsmiddag eller vandrar upp till the Tor tillsammans och tar farväl i den magiska solnedgången...

 

Länkar och praktisk information

Kurslokalen ligger nära centrum av Glastonbury, vid foten av the Tor. Från centrum och High Street tar det ca 10 minuter att gå i lugn takt. Själva kärnan i Glastonbury är en magisk plats med massor av butiker som säljer kristaller, änglar, örter, oljor, statyer, musik ... En del av husen är från 1600-talet och man får lite Harry Potter känsla i de smala gränderna...

Länkar med information om Glastonbury:

http://www.glastonbury.co.uk

http://www.glastonburyabbey.com/textindex.htm

http://www.glastonbury-pilgrim.co.uk

http://www.chalicewell.org.uk/home.html

Länkar till boende:

Glastonbury Tourist Information Center

http://www.smoothhound.co.uk/glastonb.html

http://www.glastonbury.co.uk/pages/site.php?pgid=251

http://www.glastonburyaccommodation.com

Resetips

Att resa till Glastonbury sker enklast, och billigast, genom att flyga till någon av London-flygplatserna. Från flygplatsen kan man ta sig med långfärdsbuss, coach eller tåg till Bristol och vidare med lokalbuss eller taxi till Glastonbury. National Express har en direktresa om dagen som avgår från Heathrow på kvällen omkring 18.30 beroende på terminal och flygplats. Övriga tider kan du ta en coach till Bristol och byta vid busstationen till lokalbuss 376. Tider, priser och bokning av coach görs på www.nationalexpress.com .

Numera finns även flyg till Bristol vilket kan vara ett alternativ på ditresan.

Även www.berryscoaches.co.uk har en tur som avgår från Hammersmith busstation/T-banestation dagligen och anländer till Glastonbury.

Man kan boka taxi från flygplatsen till Glastonbury och bäst pris blir det förstås om man kan dela med någon annan. Se respektive flygplats om lämpliga taxibolag.

Tåg går från Paddington Station i centrala London till Bristol. För tider etc se www.thetrainline.com , www.raileasy.co.uk eller www.mytrainticket.co.uk . Då behöver du ta dig in till Paddington Station från flygplatsen och där torde Heathrow vara enklast med tunnelbana hela vägen alternativt snabbtåg direkt till stationen. Osäkert hur bussförbindelserna är från de andra flygplatserna till Paddington men flygbussarna går till centrala London och det är enkelt att ta sig med tunnelbana eller buss i London.

Väl i Bristol tar du lokalbussen nr 376 till Glastonbury. För tider se www.firstgroup.com. Den resan tar en dryg timme och kostar ca 5 pund.

Hemresan bokas on-line i förväg om du vill åka någon av coacherna till flygplatsen eller London. National Express har en tidig morgontur och Berrys Coaches lämnar Glastonbury vid 8.30. Alternativt följer du med den buss jag abonnerar den 14-16 augusti för att vi i lugn och ro ska kunna uppleva några andra kraftplatser såsom Tintagel, St Nectans Glen och Avebury. Vi kommer att erbjuda samåkning och sightseeing till självkostnadspris tisdag till torsdag efter kursen från Glastonbury via Cornwall och Avebury till Heathrow och slutstation i centrala London.

 

Varmt välkommen om ditt hjärta sjunger av längtan ... !

 

Soluppgång på The Tor, resterna av St Mikaels kapell, med utsikt över Avalons mytomspunna dimmor.

En mäktig plats där Ärkeängeln Mikaels närvaro är extra stark tillsammans med Thoth och Drakenergin.

The Tor förbinder också galaktiska energier med Agartha, den inre Jorden. Den är placerad på en ley-linje som bland annat förenar Atlantis huvudkristall i Atlanten med Peru, Egypten, Skottland och Avalon.

Här bland Glastonbury Abbey´s ruiner kan du bli en del av historien kring Kung Arthur, riddarna rrunt runda bordet och väktarna av den helige graal.

När vi mediterar på marken i närheten av Kung Arthur´s och Guinevere´s gemensamma grav brukar de hedra oss med sin andliga närvaro.

Chalice Well - denna magiska trädgård med sin heliga källa som enligt berättelserna Maria Magdalena välsignade med Jesus´reliker efter hans död.

Jesus och hans farbror Josef

hade tidigare besökt Glastonbury och där grundat en liten församling.

Avebury med sin enorma scirkel med stora stenblock.

Här har magin bevarats bland duvor, grästuvor, får och vardagsliv.

Fritt att vandra runt och luta pannan mot den kalla eller varma stenytan och låta känslorna, bilderna, minnena flöda fram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lärare är Maria Nylow som i flera år har hållit utbildning i Glastonbury.

 

BOKNING OCH INFORMATION

nylow@tele2.se

TrueSelf Maria Nylow nylow@tele2.se +46 70 4559010 Stagneliusvägen 35, 112 59 Stockholm, Sweden