Inspiration


Sanningen gör dig fri


Maria Nylow

Andlig inspiratör, lärare & coach


Kom närmare varandra


Redan nu börjar vi skapa den nya världen. Mitt i kaos och kris lever vi livet trots allt. Samordnare, överlevare, vårdgivare, kreatörer ... bejakar ditt och allas liv. Vi väljer varje dag vad vi vill fylla världen med och vad vi vill lämna kvar. Vilken sorts värld vill du leva i, vill du lämna över till barn och barnbarn?


Efter att nästan alla länder stängt sina gränser i panik börjar nu solidariteten att ta vid igen. Patienter flygs till Tyskland som har ledig intensivvårdskapacitet. Nya samarbeten för att få fram skyddsutrustning etableras försiktigt. Musiker och kända tv-personligheter skapar underhållning hemifrån vardagsrummet. Grannar hjälper varandra, gatumusikanterna spelar utanför äldreboendet, entreprenörer lägger om sin verksamhet och syr ansiktsmasker, krisande restauranger delar ut mat till vårdpersonal, social medier svämmas över av komiska hemmafilmer att glädjas åt ...


Ja listan kan göras mycket längre med exempel på engagerade medmänniskor och politiker som vill skapa en bättre värld. Och all kreativitet och solidaritet, alla generösa handlingar och oegennyttiga projekt visar på människans inneboende vilja att existera tillsammans i respekt, omsorg och kärlek.


Vi vill vara nära varandra socialt även om vi måste hålla ett avstånd fysiskt. Vi kanske tom vill vara ännu närmare varandra nu när vi inte får, när vi känner hur mycket vi saknar närheten och samvaron.


Lås oss alla bejaka den gudomlighet som uttrycker sig genom var och en! Vi lever mitt i den största globala transformationen någonsin och när de gamla strukturerna raseras ska nya skapas.

Lår oss tillsammans skapa den nya världen utifrån generositet och social gemenskap!

Många digitala kramar till dig!


Oneness 


Vår värld förändras snabbt och det är inte läge att peka ut de skyldiga.

Om en person är skyldig är alla skyldiga.

Det är grundprincipen i upplysning.

Dem är vi och vi är dem.

Du är ett och du är Allt.

Inga undantag. Gäller för hela mänskligheten på Jorden.

Upplysning är den högsta vibrationen och skuld den lägsta.

För mig är detta så himla självklart så jag glömmer ibland att alla inte är som jag ... Mina guider låter mig vara tyst ett tag men när det gått för långt vill de också höras genom bruset. Därav detta inlägg ...

Det sprids en alternativ "sanning" hos vissa i den andliga världen där syndabockar pekas ut. Kanske skapar ovisshet och oro en längtan att få svar, att få veta vem och hur och varför men det ingår i uppdraget människa att leva i ovisshet. Ingen vet men en del vill verka som att de vet och det är sorgligt. I värsta fall farligt.

Att påstå att Covid-19 är skapat genom en lömsk tom satanistisk komplott finansierad av Bill Gates för att döda mänskligheten är befängt. Att skylla på judisk mysticism eller Madonna eller Illuminati ... att skylla på Hillary Clinton, Oprah Winfrey ... ja du förstår vad jag anser. Och allt utgår från USA, okända källor och utomjordingar - USA som kanske inte är ett andligt föredöme och har så mycket egen landskarma att hantera och förlösa. My Goddess ...

Dessa konspirationsteorier har som alltid spår av sanning i sig, vissa händelser kan inträffa men som gammal journalist ser jag sprickorna, hör där sammanhangen konstrueras, där det skarvas och hittas på och blir orimligt. Teorier leder oss alltid åt ett visst håll, har en egen agenda, en plan. För mänsklighetens högsta bästa eller inte??

Och det spelar egentligen ingen roll alls.

Teorierna är noll värda i upplysningens tid för de håller oss kvar i 3D, i det gamla synsättet. Hur mycket förespråkarna än pratar på.

För dem är vi och vi är dem.

VI har gemensamt skapat allt det goda och allt det onda på Jorden. Du kan gilla det eller ogilla det men DET är upplysning.

Det enda sättet - det absolut ENDA sättet - att eliminera ondska, mörker, komplotter ... på Jorden är att använda Ljuset, att fokusera på Ljuset och enbart Ljuset. Det Högsta gudomliga renaste Ljuset.

Energi som vibrerar av frid, kärlek och generositet trycker villkorslöst undan skuld, anklagelser och mörker.

Utanför och inom människan.

Snabb vibration vinner över långsam. Som sten, sax, påse typ

Det finns vissa regler som inte ändras.

Sophia, Gud, Källan, Änglarna ... upprätthåller de kosmiska spelreglerna.

Oneness betyder att ingen är skyldig.

I det högsta perspektivet är vi alla oskyldiga för vi har alla valt olika uppdrag, olika roller att spela i Jordens resa mot uppstigning. Alla uppdrag är lika värda. Vi är alla gudomliga.

Det betyder inte att allt är ok eller att alla får göra vad de vill mot andra. Det betyder inte heller att vi ska vara passiva och tillåta allt. Det betyder inte att vi är naiva eller oseende. Det betyder att du och jag förstår att våra handlingar får konsekvenser för alla andra som ingår i Alltet. Och att vi förstår bättre än att peka finger och anklaga.

Jordens resa mot uppstigning är en resa mot en djupare förståelse av Kärlek. Det är en resa bort från dualitet mot en djupare förståelse av Alltet och enhet, solidaritet och gemenskap.

Detta virus är vårt gemensamma barn, vår skapelse, vårt ansvar.

Det är vår andliga lärare.

Det kommer med en gåva till oss - det lär oss om Oneness.

Corona som betyder krona på spanska kommer med det högre medvetandets förståelse, kronchakrats upplysning att vi alla är en del av denna planets utveckling, att vi behöver varandra.

Mina virus kan bli dina virus kan bli allas virus nästa vecka...

Det lär oss hur vi alla är kopplade till varandra. Alla på hela Jorden hänger ihop. Vi tar hänsyn, vi hjälper, vi ser och vi behöver varandra.

Om vi ska kunna lära oss det vi ska genom pandemin så behöver vi vila i tillit i Ljuset. Vi, du och jag måste vila i den inre sanningen som kommer ur kärlek. Den högsta gudomliga sanningen kommer aldrig ur rädsla eller en önskan att skylla på andra.

Sanningen kommer ALLTID och ENBART ur kärlek.

Det är magiskt att få leva i denna tid på Jorden och det är enormt viktigt att hålla ljuset åt alla som inte kan det.

Jag lämnar härmed över en fackla med Livets Flamma till dig och hoppas att du bär den vid min sida.

Tillsammans!

Låt oss bli den Ljusets kraft som Jorden förtjänar!

Tar du emot Livets fackla för upplysning?


PS: Dela gärna och bjud in fler att bära facklan

Det du tror idag

Upplever du imorgon


Nu tar vi tillbaka makten över våra hjärnor!
Vad vill du släppa in?
Vad vill du tänka?
Vad vill du tro?
Vem vill du tro på? Dig själv eller någon annan?

Idag definierar du den Jag som du möter i spegeln imorgon. Just de tankar du har just nu skapar din verklighet. Det tar en stund innan dina tankar har satt sig men om du upprepar dem och tror på dem så blir de din verklighet. Vad vill du uppleva och vem vill du vara?

Jag vet. Det är ibland riktigt skitirriterande att höra sånt. Irriterande att bli påmind om sånt du redan vet men kanske stoppat in i hjärnans innersta garderob.
Super frustrerande att inte ens få tänka som man vill ... Men det får du ju... :D
Det är så mänskligt att vi glömmer, inte orkar leva så som vi vet att vi vill, inte orkar ifrågasätta andras påståenden och vara källkritiska, ramlar in i gamla tankebanor och begränsar den egna förmågan genom oro och trötthet.

Jag tänker att det är viktigt att göra ett privat statement - att inför sig själv definiera vad man tror på. Att stå framför spegeln och högt säga de ord till dig själv som är de tankar du tänker tyst inom dig. Tror du på orden när de sägs högt? Låter de rimliga? Känns det fint inom dig? Känner du dig uppfylld av framtidslust, av kärlek, av kraft? Den nakenhet som sanningens ord ger dig är den vackraste gåvan i tider av kris och förändring. När du ser dig själv i varje naket ord så kan du höra vad du matar dig själv med, vilken näring du ger din själ. Och välja andra ord om det behövs ...

Jag tänker att du är obegränsad i din kraft och förmåga att skapa ett liv i lycka.
Jag tänker att NU är bästa tiden att anstränga sig lite extra att tänka så det både gynnar dig och hela världen imorgon.
Jag tänker att i dessa tider av extrem stress, panik, egoism, depression, dödsångest, rädsla, konspirationer, desinformation ... men också en stigande grad av solidaritet, generositet, samarbete, uppoffringar, enhet, hjälpsamhet och kärlek tvingas vi alla att definiera oss själva.

Just idag tänkte jag vara lite jobbig och påminna om att du har makten över din morgondag. Bara att fundera över vad du vill med ditt liv och världen sätter igång den kreativa kraften. Du måste inte bli deprimerad av att bli av med jobbet eller ditt företag. Du måste inte vara rädd för förändring eller en ökande statsskuld. Du måste inte se livet i svart och vitt och döden i mörker.
Du väljer vem du ger makten över ditt liv till.
Och du väljer om du vill låta någon annan kidnappa din hjärna.

Att tro, att ha en tro som i grunden är positiv och livsbejakande, som är evig och gränslös, som inte dömer eller skuldbelägger - det är jag så tacksam för. Men den kom inte av sig självt. Min tro har jag skapat efter hur jag vill och min själ vet att det ska vara. Jag har inte fått den eller ärvt den eller bett någon annan definiera den åt mig. Den bygger på tusentals samtal med mig själv, mitt högre Jag, min själ, mina guider ... tusentals val och omval.

Och min tro är min vetenskap är min ledstjärna är min stig.
Har du definierat dig själv och vad du verkligen tror på? Eller har du sällskap i hjärnan ...?
En egen tro i kärlek rekommenderas verkligen nu när världen som vi känner den rämnar och något nytt ska byggas av oss tillsammans. Den nya världen kan bara bli så fantastisk som vi tillåter den att vara så dina tankar är extra viktiga!

Många ord från mig idag men slutligen bara -
Jag tror på Dig och din vilja att skapa en ny bättre värld med mig!
Jag tror på DIG!
Blessings & Love 💜💜💜Du kan göra skillnad!


Ja - är vi sjuka eller ens det minsta osäkra stannar vi hemma.

Ja - är vi över 70 stannar vi hemma.

Ja - vi ska hålla oss borta från alla äldre.

Ja - kan vi så stannar vi hemma och jobbar.

Ja - vi håller oss i våra regioner när det blir påsk.

Ja - vi förstår allvaret i pandemin för hälsa och liv.

Ja - vi anstränger oss till det yttersta att hålla fysiskt avstånd.

Men NEJ - vi ska inte förändra världen genom rädsla!

Vi har längtat och jobbat och hoppats så länge på en stor förändring av världen, på mer rättvisa och omsorg.

Vi har längtat efter en ny världsstruktur i kärlek men den går inte att skapa genom rädsla.

Vi har den största möjligheten vi någonsin haft att skapa en ny värld nu!

En värld byggd på kärlek och omsorg om varandra, på enhet och förståelse att vi alla är beroende av varandra, att vi alla är en.

SÅ - låt oss vara lite extra solidariska med de små företagen just nu.

De stora får stöd av statens krispaket men de små ska klara sig själva - fast de klarar sig ju inte själva. Och om de går under påverkar det oss alla.

Vägen är väldigt skumpig överallt men den blir bättre om vi slutar ha panik. Vi måste hitta kreativa lösningar och ta hand om varandra.

Vi måste tänka annorlunda och inte så linjärt.

Vi behöver hålla huvudet kallt och hjärtat varmt du vet

Låt oss tänka själva, tänka större och längre än politikerna.

De har enorma beslut att fatta, extremstort ansvar och lika litet facit som du eller jag så all heder åt dem i dessa tider.

Men alla måste inte tänka likadant. Vi kan tänka större. Vi kan tänka sen då ...

Du kan göra så mycket. Vi kan hjälpa varandra.

Jag kan hjälpa dig och du kan hjälpa mig så kan vi hjälpa någon annan. Tillsammans kan vi hjälpa de som är mest sårbara och utsatta, de hemlösa, äldre i omsorg, människor som fastnat i flyktingströmmar mellan gränserna ...

Bara fortsätt - inte som vanligt men så klokt ovanligt som du kan så kan vi skapa en ny värld i solidaritet och vänskap. Pengar är designade i kärlek för att flöda, för att skapa, för att sammanföras, för att växa. Ha tillit och låt dem flöda i tillit. De får inte stanna, de måste flöda och skapa mervärde för alla överallt om och om igen ...

Vi har en ny värld att planera för och vi gör det tillsammans ett steg i taget!

Ta hand om dig!

Blessings & Love

Häxans tid är här!


Vi är i ett megaskifte i världen. Patriarkaten ska falla. De strukturer som byggts upp under tusentals år vilar på en instabil grund av gamla maskulina värderingar och skuggaspekter som inte längre håller. Det feminina och det maskulina håller sakta på att förenas i sina gudomliga aspekter och "gubbväldet" räknar sina dagar vid makten. Yes!

Alla strukturer har skapats utifrån den rådande manliga mallen och kvinnans plats är skapad av mannen. Hur modern du än anser att du är lever vi i samhällen med riktigt mögliga fundament. De finns där som osynliga väggar och tak, solkar ner sjuksköterskans lönesamtal och hoppar som dreglande grodor ur munnen på Trump och hans gelikar.

Jag föddes som feminist, var nog feministisk kämpe innan jag kunde säga ordet i den bemärkelsen att alla är jämlika, jämbördiga och likvärdiga. Och i den bemärkelsen att jag var beredd att kämpa för det rätta och aldrig mer bli nedtystad. Jag liksom kanske du har tystats ner för sista gången.

Häxan är feministen som tror på livets mirakler och jordens magi. Hon eller han har återfötts i detta liv med en obändig vilja att vara lika fri som anden och själen, obunden till andras viljor och behov. Häxan bär sin gudomliga vilja som en magisk skimrande mantel och den enda kvast hen behöver är möjligtvis en kristallstav eller en vandringskäpp av skogens dekorationer.

Häxan lever i symbios med jorden och naturen, med elementen och kosmos, med sin egen historia och framtid.

Häxan gillar vättar, devor och troll men inte de fula rackare som gömmer sig bakom anonyma källor och overifierad "fakta".

Vill hen vakna? Är du beredd att fräsa till mot översittare och mobbare, använda magin för att ge ful-trollen en dos av ljusterapi, blåsa på korthusen och ta emot när de faller?

Vill din inre häxa vakna så är påsken en utomordentligt smart tid för det. Nu skapas det nya, frön gror och ljuset blir starkare. Dina lager av glömska och beskydd rämnar när längtan efter vardagens magi blir ohållbart stark.

Och du hejas på av det "andra laget" med Jesus, Maria Magdalena och alla deras kompisar! Maria Magdalena är också en häxa ...

Så ta fram dina stenar och kristaller, gå ut i naturen eller parken och lägg lite kort där, dansa, krama ett träd, räkna stjärnorna, vässa naglarna, leta kvistar, skapa, gör ett altare för dig själv, luska lite i din egen historia, släpp skammen, förlös din kraft med örter och essenser ...

Hedra din moderna häxa som tar sig fram genom både healing och retorik...

Ge din inre feminist en ny uppgift som häxa utan gränser eller regler.

Allt nyskapas nu.

Vill du vara med?

Glad magisk påsk

Blessings & Love

TrueSelf AB  Maria Nylow  info@trueself.se  +46 70 4559010 Stagneliusvägen 35, 112 59 Stockholm, Sweden