Atlantis kurser


Med varje andetag

vaknar din kraft och dina minnen


Atlantis Orakel /Atlantean Oracle - Grundkurs

Att vara en gudomlig kanal på Jorden

Datum inför 2020-2021 kommer

Välkommen när Atlantis kallar på dig igen! Välkommen till den äldsta mediumskapet - eller det moderna ...

Genom Atlantis vaknar en kraft inom dig som aktiverar din kunskap att vara en kanal till det Högsta Ljuset. Känslor, tankar, minnen som utgår från Atlantis och som passerat genom liv och civilisationer för att komma fram igenom ditt liv idag.
Du var vaken i civilisationerna Lemurien, Atlantis, Avalon, Egypten, Agartha … Du vill utveckla dig utifrån det allra högsta, det absolut renaste och du vill inte kompromissa med varifrån du hämtar helande energi, budskap, kreativitet eller support.

Denna utbildning till Atlantis Orakel är skapad av Atlantis mästare för Dig. De vill hjälpa dig att bredda din kanal av Ljus och ditt spektrum av förståelse, vill ge dig en kompass för att navigera rätt i kosmos. De förstår att det ibland är besvärligt att veta varifrån orden kommer, om du kan lita på dina idéer eller dina intuitiva aningar. Mästarna, som du idag känner som uppstigna, och ärkeänglarna, som i Atlantis var änglar och dina vänner, vill hitta nya sätt att lotsa dig rätt i ditt liv och utveckla dig till den Gudomliga kanal du kom till Jorden för att vara.
Utbildningen till Atlantis Orakel är den nya tidens mediumskap som bygger på dagens energier, på nutidens vibrationer men i ljuv förening med det tidlösa och eviga. Det finns inget du ska GÖRA utan du lär dig att VARA kanalen. Vi har lärt oss nytt om frekvenser och hur entiteter kan kommunicera med oss och i de olika kursstegen för vi utvecklingen framåt. Vi konserverar inte det gamla utan utvecklas i det nya. Du skapar nya synapser, lär dig av dina egna erfarenheter utan jämförelser, lyssnar och känner och hittar din egen mediala kreativitet i din allt bredare kanal av gudomligt ljus.
Det är en fantastisk tid vi lever i och förutsättningarna har aldrig varit bättre att börja på nytt. De andliga relationer du skapar idag och 2020 bygger du för resten av ditt liv och för resten av mänskligheten.

Du bär en vilja, en önskan, en dröm inom dig som nu kan få bära frukt. Du kan av egen kraft och gudomlig vägledning åter vara den renaste kanalen för den eviga visdomen i modern tappning. Genom dina händer, din kärlek, dina ord. Genom konstnärliga verk och toner, genom healing och vägledande samtal, genom sånger och rörelser, genom berättelser och poetiska dikter. Genom att hitta din livsväg och skapa nya livsuppdrag.

Utbildningen i tre steg tar dig till en helt ny spirituell och mänsklig nivå där du medvetet kan samverka med de energier som kommer på uppdrag av Sophia, den Högsta Källan. Du blir en medskapare i kärlekens manifestation och formar den nya tidens förändringar genom att följa din dröm och längtan. DU förlöser din kraft och får en egen ljusstråle direkt från Sophia att verka på!
Du blir ett Atlantis Orakel med kunskap om energi och kommunikation bortom orden. Våra redskap är orakel-kort, kroppen, orden, känslor, intuition, förnimmelser ... och våra guider kommer på uppdrag av Sophia.

Mer information och anmälan: info@trueself.se eller 070-4559010

Kurspris 3500 kronor per steg inkl. allt

Kurslokal: Stockholm

Diplom som Atlantis Orakel / Atlantean Oracle

Dina förkunskaper är tex en personlig relation med Atlantis , att du berarbetat dina känslor och upplevelser , kurs Atlantis Prästinna eller Överste Prästinna, tidigare -livs-upplevelser som du grävt djupare i etc. 


Möjlighet att fortsätta utvecklas vidare till Avancerad Atlantis Orakel under 2021.

Väck den kraft inom dig som du tryckt undan sedan du lämnade Atlantis.

Låt den kraften flöda fritt igen och öppna dig för att vara en kanal för det kosmiska gudomliga Ljuset igen.

Det rena, högsta, gudomliga Ljuset. Inget lägre och inget mellanläge. Bara det högsta.

På ditt sätt. Ingen annans.

Ett modernt mediumskap - eller ett väldigt, väldigt gammalt ...Kristall Healing

Atlantis & Lemurien Kristall-healing BAS

OBS! FRAMFLYTTAT PGA CORONA OCH NYTT DATUM KOMMER 


Kristallerna lär dig på nytt och öppnar upp dina dolda kunskaper från förr

Du dras till stenar, kristaller och ädelstenar, de är som levande för dig. Kanske hör du dem kalla på dig, känner hur era energier går in i varandra, hur underbart och välbekant det är. Det spelar ingen roll hur mycket du "kan" om kristaller - allt handlar om din intuitiva koppling, handlar om hur ditt energisystem reagerar. 

Din egen historia i Atlantis och Lemurien påverkar, dina minnen och det du kunde då. Men du lever nu, idag, här och hur kan kristallerna hjälpa dig i ditt liv? De längtar efter att berätta det för dig, att visa dig. Baskursen fokuserar på healing och balansering men vi nuddar förstås även kommunikation, programmering, näringsoptimering och annat som hör ihop.

Du vägleds till att lita på din egen intuitiva kunskap genom grundläggande metoder och tekniker för Kristall-healing. 

Pris: 3500 kronor  inkl. visst arbetsmaterial 

Kurslokal:   Stockholm.

Bokning: info@trueself.se alternativt sms till 070-4559010
TrueSelf AB  Maria Nylow  info@trueself.se  +46 70 4559010 Stagneliusvägen 35, 112 59 Stockholm, Sweden