Feminint

Let the Divine Feminine

awaken the Goddess

in Your heart

and lead the Way for others 


Divine Feminine - Fristående Prästinnedagar under 2018-2019

Låt din inre Prästinna åter ta plats i ditt moderna liv


21 april 2018 – Aktivera din Gaia-Prästinna och dina personliga uppdrag för detta jordeliv som kvinna. Med Moder Maria, Gudmoder Sophia Ashima. Lady Gaia, Maria Magdalena och dina urmödrar.


2 juni 2018 – Aktivera Det Heliga Hjärtats Prästinna via Nådens flamma. Med Gudinnorna Kuan Yin och Lakshmi.


25 augusti 2018 – Aktivera din Atlantis Prästinna och ta din plats i Atlantis Heliga Systerskap. Med Lady Nada, Isis, Pallas Athena, Lady Portia, Afrodite och Atlantis änglar.


6 / 7 oktober 2018 – Aktivera din Prästinna från Egypten. Ta emot Den Vita Kobrans Invigning. Med Isis och Hathor.


8 / 9 december 2018 – Aktivera din Avalon Prästinna och möt dina systrar i Lady of Avalon´s Cirkel. Med Lady of Avalon, Morgana Le Fay, Rhiannon, Domnu …


26 / 27  januari 2019 – Aktivera din Agartha Prästinna och din Agartha kod för framtiden från den inre Jorden. Med Agartha´s Drottning och Gudmoder Sophia Ashima.


Prästinnor, Lady Masters, Gudinnor, feminina ärkeänglar ... - alla samlas för att väcka det som slumrat inom dig, för att väcka urkvinnans kraft, glädje, mod och skönhet. De feminina mästarna har under ledning av Gudmoder Sophia skapat en serie workshops vilka under 2017 ingick i Prästinne-utbildningen men som under 2018 blir fristående och öppna för fler.

Hela 2018 handlar om den feminina kraften, the Divine Feminine och det kvinnliga ledarskapet. Den gamla manliga strukturen i vår värld fungerar inte längre - det är dags för en ny världsstruktur som skapas på feminin grund. Den feminina grunden börjar med DIG - börjar inom DIG! Om du vill kan du vara en av dem som leder vår värld in i den nya tiden där Nåd, Kärlek och Respekt är ledord.

Alla Prästinne-dagar kommer med olika teman och närvaro. De är alla djupt transformerande och berör dig andligt, personligt, själsligt, fysiskt , emotionellt och mentalt. Det är personliga endags-workshops som kanske rubbar din inre värld lite men som gör plats för mer av dig själv - utom och inom dig själv.

Varje workshop gästas och vägleds av olika feminina mästare från kosmos alla hörn , kulturer och civilisationer genom tiderna. Alla verkar idag utifrån Gudmoderns kärleksenergi på uppdrag av det absolut Högsta men har lite olika inriktningar och fokus.

Alla samlas för att du ska stå i din sanna kraft och kunna möta omvärldens prövningar med din inre prästinnas visdom, tro, kunskap och orubbliga styrka. Alla hjälper dig att förena hjärta med hjärna för i dig förenas Jordens urkraft med Kosmos gudomliga kärleksljus.

En heldag för kvinnor som vet att det finns mer att hämta inombords, mer att visa, mer att förstå, att möta i självrespekt och självkärlek.

En heldag för dig som känner att din inre prästinna kallar på dig och att hon nu vill visa dig alla gåvor och förmågor som du tidigare haft.

Det behöver inte kännas bekvämt eller hemtamt.

Du kan känna nervositet eller oro.

Men du känner att något spritter inom dig, att något ropar på dig inifrån din själ...

Välkomna din inre prästinna som är stolt, intelligent, stark, modig, kärleksfull, passionerad, självständig, empatisk, vacker, begåvad ... Som ÄR DU.

Varmt välkommen om du vill lyssna på den rösten, vill sträcka på dig, vill göra allt du önskar.

Välkommen till en innerlig dag i kvinnlig värme och gemenskap, i mästares och Gudinnors sällskap.

Inga förkunskaper men du behöver vandra på Jorden idag som kvinna. Både för dig som gör detta för första gången och för dig som vill fördjupa din relation med de feminina mästarna och din inre prästinna.

Begränsat antal deltagare så enbart föranmälan tack!

Kurslokal: TrueSelf på Stagneliusvägen 35, Stockholm

Pris: 1500 kronor

Anmälan: nylow@tele2.se eller SMS 070-4559010

Välkommen på alla eller enstaka dagar.

TrueSelf Maria Nylow nylow@tele2.se  +46 70 4559010 Stagneliusvägen 35, 112 59 Stockholm, Sweden