Feminint

Det Gudomligt Feminina


är framtidens superkraftAgartha Prästinna - En Urjordisk resa i vibration och glädje

Sju kursdagar - Ett år

Start 21 mars

Agartha – den Inre Jorden – kallar på dig nu. Du är en av hennes prästinnor, vilande eller aktiv. Hon har varit din räddare tidigare, din förtrogna, ditt hem. Agartha är den civilisation som ger Jorden kraft inifrån, som lever i symbios med Lady Gaia, med Urmodern, med jordens alla väsen och självklart med Gudmoder Sophia.

Du har levt som kvinna och prästinna i olika civilisationer i många livstider och dina liv har lämnat spår i din själ. Du har stundtals fått vila upp dig i Agartha där du utvecklats, utbildats, levt och älskat.
Du har väntat in tidens utveckling och har i detta liv fötts med möjlighet att verka utifrån din fulla potential, utifrån din kunskap. Du behöver inte gömma din kraft mer, inte dölja vem du är, vad du bär eller vad du söker.
Du behöver inte längre fly verkligheten och din egen kraft utan kan stanna kvar och öppet visa din inre Agartha Prästinnas skönhet, kunskaper, förmågor, längtan, passion, medialitet, lust och livskraft.

Du minns tider då du vandrade emellan Agartha och Atlantis, navigerade tryggt i alla underjordiska tunnlar, smög ner till Agartha via Egyptens pyramider, fick skydd och tröst under utrotningen av Frankrikes katarer, vilade där innan Avalon kunde skapas, fick Prästinne-utbildning av Agartha´s Drottning, lärde dig om healing och växtkraft, om dimensioner och ditt kosmiska ursprung, lekte med jordens väsen, balanserade dina inre kvaliteter och aspekter av feminint och maskulint …
Agartha var ditt hem och din viloplats, din glädje och återhämtning, din skola och fristad och kärlek...

Under våra dagar tillsammans går vi tillbaka till Agartha för att steg för steg höja din fysiska vibration och förankra de högre frekvenserna i din kropp. Via Agartha tar du tillbaka de pusselbitar som du saknat och följer de underjordiska stigarna till platser och tider som vill berätta något om din egen historia för dig. Din egen själsberättelse växer fram så att du kan se hur Atlantis, Lemurien, Mu, Avalon, Agartha och andra gömda civilisationer vävs samman inom dig, hur de lever genom dig och hur du också hjälper dem att leva vidare.

För varje återblick hämtar du tillbaka minnen och krafter som du behöver i detta nu. Steg för steg vibreras din kropp upp i frekvens utan att du behöver göra något. Du reser dig som Agartha´s Prästinna igen!
Hela året 2020 blir en resa både i återhämtning och i uppstigning eftersom din bas i Agartha gör att du också kan förankras i de allra högsta dimensionernas frekvenser och följa med när universums energier expanderar.
I dig lever Prästinnan och Översteprästinnan, vaken eller slumrande, och hon är redo för nästa fas i din uppstigning. Du är redo att gå ner i Jorden för att stiga upp i frekvens! Tillsammans med prästinnor i alla tider, Lady Gaia, naturens väsen och Agartha´s Drottning.

Ettårig resa med sju kursdagar - Start den 21 mars 2020
Begränsat antal med liten grupp.
Förkunskaper: Du är kvinna på jorden idag
Anmälan och mer information: info@trueself.se
Kurspris: 1800 kronor per kursdag

Kurslokal: Stagneliusvägen 35, Stockholm


Alla kursdagar 10.00-18.00:
21 mars
30 maj
5 september
3 oktober
7 november
12 december
16 januari 2021TrueSelf AB  Maria Nylow  info@trueself.se  +46 70 4559010 Stagneliusvägen 35, 112 59 Stockholm, Sweden