Medialt

When you are looking for your

life´s path


you might find that you already are

walking on it

Maria Nylow  är en kanal för olika uppstigna mästare och feminina entiteter.De kommer för att lämna budskap om tiden vi lever i och hur vi kan underlätta för oss själva och Jorden att anpassa till den energihöjning som sker.

De lämnar ochså information om andra ämnen såsom överflöd, kärlek, tvillingsjälar, meningen med livet, tidigare liv, livsuppdrag, ljusarbete ...


Alla budskap förmedlas i det högsta ljusets beskydd och anda för vars och ens högsta bästa


Exempel på mästare och andra entiteter som Maria har kanaliserat:


Sananda Jesus

Maria Magdalena

Isis

Thoth

Djwahl Kuhl

Maha Chohan

Agarthas Drottning

Moder Maria

El Morya  / Kung Arthur

Voosloo

Sankt Germain.

Pallas Athena

LadyPortia

Lady Nada ...


Ärkeänglarna Jofiel, Mikael, Rafael, Metatron och Gabriel ...MEDIALA EVENTS ...Kom hem till dig själv - Kosmisk rening & djup jordning

Lördag 16 november klockan 10.00-18.00

En viktig dag för dig som behöver komma i fas med dig själv.
Det har varit ett extremt utmanande 1,5 år och nu pressas den gamla energin sakta ur ditt

energisystem för att sommarens och höstens nya fantastiska högvibrerande energi ska få

plats och ta över. Blir det stopp på vägen? Trött och håglös? 
Du kan bli rejält trött av den här processen, även om det flyter på bra, eller känna motstånd

i din kropp. Du kanske vill men håller fast i alla fall av osäkerhet, oro, rädsla, ilska ... Du kan känna annorlunda smärta, tryck, krypningar, trassel med magen, yrsel ... Eller känslomässiga dalar med vemod, oförklarlig sorg, oro, frustration, otålighet ...
Inte konstigt att du blir trött! Du kan ha processat massor, lämnat, kastat iväg, kapat band etc men ändå återkomma i tankarna eller känslorna till det gamla svåra. I dig kan det vara ett kaos av gammal och ny energi som faktiskt konkurrerar om din uppmärksamhet och kraft!
Nu får du hjälp att hitta sätt att se det positiva med tacksamhet och lämna det negativa för gott. Du får både flyga högt och landa i ett renare klarare Jag.
Den kosmiska reningen och djupa jordningen hjälper dig att komma i balans, i fas igen i dig själv på alla nivåer. Din kropp och dina sinnen samarbetar.
Under dagen får du fokusera på att tömma ditt invecklade system av tankar, minnen från detta och tidigare liv, känslor som du är klar med, idéer som hör till det förflutna, andras förväntningar och krav på dig ... Och det fina är att du bara behöver VILJA för att energin ska GÖRA.
Det blir en djupt renande och helande dag som på ytan kan kännas lugn och stilla men som är intensivt transformerande och livsförändrande.
Du ska inte prestera eller göra något bara släppa och släppa in. Energin kommer att jobba åt dig!
Energin som närvarar och jobbar i dig kommer från Källan, Universums Högsta Ljus. De som representerar Ljuset kan vara Sankt Germain, Maria Magdalena, Isis, Lord Kuthumi, Moder Maria, Djwahl Kuhl, Lady Nada eller någon av ärkeänglarna.
Drakenergin förstärker reningen och hjälper dig väcka en djupare kontakt med din innersta kraft.
Varmt välkommen att ta denna dag för att verkligen släppa taget om det som redan varit och ge plats för det nya som väntar på dig. Välkommen hem till dig själv!
Inga förkunskaper.

Pris: 1500 kronor

Bokning:  nylow@tele2.se  eller 070-4559010

Kurslokal: TrueSelf Stagneliusvägen 35, Stockholm

Kursledare: Maria NylowEn kväll om Pengar, Andlighet, Överflöd & Kärlek

27 november kl 18.30-21.00

Välkommen till en kväll då vi pratar om det ämnet som så många undviker att prata om -

Pengar. Vi ser på pengar ur ett kosmiskt, andligt och gudomligt perspektiv.

Du får möjlighet att själv möta den kärleksfulla energi som skapar pengar för att starta

en ny fas i ditt liv om du vill. Förhoppningsvis löser vi upp knutar tillsammans och öppnar

för en ny syn på pengar. Förhoppningsvis kan du ta emot den gudomliga kärlek som

vibrerar i pengar och låta pengar älska dig villkorslöst. Och sticka hål på några myter ... :)
I princip alla områden i våra liv har med pengar att göra. Många konflikter på alla nivåer i samhället bottnar i oenighet om resurser, girighet, snålhet etc och detta bottnar i sin tur i en tro på att pengar finns i en viss bestämd mängd. Att mängden pengar är begränsade i världen. Så fel. Så otroligt fel.
Pengar finns, är skapade för dig, så att du ska kunna leva det liv du kom till Jorden för att leva. Pengar är ett gudomligt skapat medel som vill ges till dig frikostigt och ständigt. Men tiden och tidigare liv har förstört vår kontakt med den ursprungliga energin i Pengar.
Pengar finns det liksom grässtrån, stjärnor, kyssar ... gränslöst mycket av. Hanteringen begränsas av företag, länder, organisationer, institutioner och enskilda människor som låser pengars flöde men det kan förändras väldigt snabbt med din och min hjälp. Pengar vill flöda, SKA flöda och skapas med samma kärlek som kärleken självt.
Pengar berör alla som hanterar dem. Privat eller i sitt jobb. Alla anställda på företag som hanterar lån eller investeringar, alla anställda inom offentlig sektor som styr resurser, alla som på något sätt berörs av finansiella flöden i den ena eller andra änden berörs av energin i pengar. Och det är förstås många i vårt land Sverige. Det underbara med det är att vi är många som snabbt kan förändra våra privata relationer med pengar och skapa ett helt nytt flöde som handlar om kärlek istället för brist och rädsla. Och därigenom som en underbar biverkning förändra det kollektiva penga-medvetandet.
Är du skyldig pengar eller är andra skyldig dig? Det finns sätt att hantera skulder också...
Under kvällen pratar vi om det som kommer upp men fokus ligger på din personliga kontakt med Kärlekens energi Pengar.
Oavsett anledning har du läst ända hit ner så energin kallar på dig också ... Vill du har mer pengar, bättre flöde, mindre dåligt samvete när du shoppar, släppa rädsla för att förlora dina besparingar, kunna betala dina skulder och räkningar, ligga på rätt nivå när du fakturerar, tordas ta betalt för dina tjänster ...?
Vi pratar och jag vägleder dig i en personlig upplevelse i Källans flöde av kärlek och självkärlek.
Alla nivåer av erfarenhet.
Anmälan: Sms till 070-4559010 eller mail till nylow@tele2.se
Ditt bidrag för eventet: Grundpris 500 kronor 

Du betalar kontant på plats för att få starkare kontakt med energin i pengar . Tack!Låt Pengar få älska dig - Om pengar, andlighet och villkorslös kärlek

Introduktionskurs - Förändra din relation helt till pengar!

8-9 februari 2020

En Introduktionskurs om självkärlek, hur den är kopplad till ditt förhållande till

Pengar och hur du kan börja lära dig se Pengar som ett uttryck för den

gudomliga Källans Villkorslösa kärlek för Dig. Samtal, jordningar, aktiveringar

och praktiska övningar.

Pengar - detta så laddade begrepp. Vad är Pengar för dig? Vilken är din relation till Pengar? Vill du driva en egen verksamhet men har svårt för att ta betalt? Har du för lite eller för mycket? Dåligt samvete över skulder eller avundsjuk på andra? Obalans på kontot? 

I flera kanaliseringar under åren med Källan som avsändare har en egen energi kommit igenom.

En energi som glöder av Kärlek, villkorslös oegennyttig Kärlek.

Denna energi har bett dig att älska Pengar. Denna energi har förklarat sin kärlek för dig. Denna energi har talat om vikten av att älska dig själv. Varför? Därför att Pengar är ett uttryck för Källans kärlek till dig, för att Pengar ÄR Källans energi. Därför att Pengar är ett praktiskt medel för Källan att ge dig obegränsat med Kärlek - om det inte fanns mänskliga hinder på vägen. Pengar är energi alltså - inte nödvändigtvis sedlar och mynt.

Penga-energin är ett eget intellekt som du kan kommunicera med, är en förlängning av Gud, Gudinnan, Källan, Universum ... Det Högsta Medvetandet. 

Är det utmanande att ta in? Vilka reaktioner skapas inom dig av dessa ord?

Pengar i sig är ren godhet, kraft, möjlighet, kärlek, frihet och allt vad du önskar få ut av ditt liv. Men Pengar har använts i andra egobaserade syften, har missbrukats och styrt människor och civilisationer. Vi säger att Pengar är Makt men stämmer det för dig? Vilken är din relation med Pengar? Vilken "makt" ger Pengar dig? Känner du dig tom maktlös?

Kanske är det dags för dig att utforska ett område som på olika sätt berör allt i ditt liv och se hur du kan påverka Pengars flöde genom dig. Kanske kan just detta att se Pengar som Kärlek lösa upp knutar inom dig som tom hindrar dig från att älska dig själv. 

Detta är en av flera kommande kurser som berör detta heta ämne - Pengar och Självkärlek.

Det är inget quick fix - det är en långsam, genomgripande och livsförändrande process som kan påverka allt i ditt liv, allt som berörs av Pengar och Kärlek. Dvs Allt. 

Du startar din egen konversation med energin Pengar och du utvecklar en ny relation med Pengar och med dig själv.

Du kommer troligen att utmanas i dina övertygelser om brist eller överflöd, om det goda eller onda i Pengar. 

Du börjar förstå hur du präglats genom barndomens upplevelser, släktens förhållande till fattiga eller rika människor, dina egna misslyckanden eller framgångar, minnen och fördomar och trauman ...

Du startar en resa utan slut, en resa som bottnar i självkärlek och respekt, i kunskap om Pengars suveränitet och gudomliga kärlekskraft.

Vi jordar oss djupt och ofta, rensar upp i energisystemen och låter ny energi ersätta den gamla som fullmatats med gamla blockerande värderingar. 

Vi pratar mycket, du vägleds i flera aktiveringar av din egen kontakt med energin Pengar, du utmanar dina egna föreställningar och löser upp gamla begränsande löften och kontrakt när du är redo. Sakta men säkert och i din egen takt ställer du om dina präglingar, omprogrammerar dig själv till Kärlek och Överflöd. Vi utnyttjar RAS (det Retikulära Aktiveringssystemet) så att din hjärna successivt ställer om sig till din nya verklighet. Du bestämmer vilken information som din hjärna ska ta emot idag och tillåter inte mer att präglas av ditt förflutnas brist på kärlek, självrespekt, tillit eller annat. Du tar ratten i ditt liv och fortsätter där the Secret slutade - du tar med dina känslor, dina programmeringar, ditt hjärta och dina andliga ambitioner på livsresan!

Pengar är makt men den sortens makt som ska ges frikostigt till alla som vill ta emot. 

Vi har kommit så pass långt i vår globala andliga utveckling så att våra medvetanden kan börja greppa de större sanningarna - och detta är den största sanningen som spränger sönder alla gamla maktstrukturer vilka bygger på att härska över andra genom att ge eller ta pengar.

DU kan spränga sönder illusionen av den kosmiska banken som styr hur mycket medel du ska ha att röra dig med! 

Den finansiella revolutionen börjar inom dig själv. Är du med? Varmt välkommen om du vill!

Inga speciella förkunskaper krävs.

Pris: 3000 kronor

Bokning:  nylow@tele2.se 

Kurslokal: TrueSelf Stagneliusvägen 35, Stockholm

Kursledare: Maria Nylow

Fortsättning: Detta är en Introduktionskurs som kommer att följas av flera under 2019-2020. Stora möjligheter att utvecklas  inom olika områden och att repetera tills du verkligen når dina mål.  


TrueSelf Maria Nylow nylow@tele2.se  +46 70 4559010 Stagneliusvägen 35, 112 59 Stockholm, Sweden