Medialt

When you are looking for your

life´s path


you might find that you already are

walking on it

Maria Nylow  är en kanal för olika uppstigna mästare och feminina entiteter. De kommer för att lämna budskap om tiden vi lever i och hur vi kan underlätta för oss själva och Jorden att anpassa till den energihöjning som sker.

De lämnar ochså information om andra ämnen såsom överflöd, kärlek, tvillingsjälar, meningen med livet, tidigare liv, livsuppdrag, ljusarbete ...
MEDIALA EVENTS ...Portalöppning i Fullmåne 12 : 12 / 3 : 3 : 3

Torsdag 12 december klockan 18.30-21.00

Välkommen att göra slut med 2019 och förbereda dig på det

fantastiska 2020!
Välkommen att stärka din kontakt med energierna som flödar genom

den kosmiska portalen

den tolfte dagen i den tolfte månaden år 3!
Numerologiskt står 12 för fullbordan av en cykel, fullföljande och

uppfyllelse av visioner.
Det står även för både början (1) och partnerskap/samarbete (2) så det kan ligga lite

kärlek i luften här också ...
12 kan betyda att vända blad i livet och göra de nödvändiga avsluten.
Det finns 12 månader, 12 huvudchakran, 12 lärjungar, 12 DNA-strängar (några är vilande) ... du kan säkert hitta mer som det finns 12 av :)
Ljuset som flödar genom portalen den 12 december förstärks av Fullmånens magiska strålar för självkärlek och självmedkänsla.
Det har varit extremt utmanande 2 år och nu pressas den gamla energin slutligen ur ditt

energisystem för att den nya fantastiska högvibrerande energi ska få

plats och ta över.

Ta gärna med de kristaller som du vill rena och ladda.

Inga förkunskaper.

Pris: 500 kronor

Bokning:  info@trueself.se  eller 070-4559010

Kurslokal: TrueSelf Stagneliusvägen 35, Stockholm

Kursledare: Maria Nylow


Tacka av 2019 och möt Nyåret 2020 med drakar, änglar och mästare

Måndag 30 december klockan  18.00- ca 21.00

Meditera, skratta och bubbla in det nya!

Välkommen att både göra en ordentlig avtackning av 2019 och helt öppen och redo möta det välsignade nya året 2020!

Den 30 december dvs numerologiskt dag 3 år 3 den 12:e månaden sluter sig energierna från 2019 samman och lämnar över till 2020.
Du bjuds in till en avslutning av ett år och början av ett nytt med mäktiga Drakar, skimrande Ärkeänglar och hjälpsamma Mästare!
Via djup avslappning, jordning, rening och helande närvaro frigörs din egen kraft och potential. Du släpper taget och välkomnar sedan det nya.
Drakar är underbara vägledare med massor av pondus och humor.
Änglar aktiverar din egen kärlekskraft bara med sin närvaro, de hjälper dig att läka och expandera ditt hjärta och de tar dig bortom det fysiska.
De Mästare som bjuder in dig är experter på avslut och nystart, på transformation och energiskiften, på att maximera din egen kraft och visa dig din egen visdom och kunskap.

Vi vägleds i meditation och energiöverföring i det högsta Ljusets närvaro. Eftersom det är ett nyårsfirande så avslutar vi med alkoholfritt bubbel :D

Det ligger så mycket underbart som väntar i 2020 och det är så viktigt att inte släpa med sig något gammalt bagage in över gränsen.
Redan från i oktober så har portaler öppnats och nya energifrekvenser varit tillgängliga för dig som är mottaglig och redo.
Vi lever fram till den 12 januari i ett sorts transformationsfönster med möjligheter till upplysning och uppvaknande för många många, energier som aldrig tidigare nått Jorden. Flöden som leder in i en helt ny tid av frihet, lycka, kärlek, framgång ...
Flödena peakar rakt upp den 11 januari (ett event ligger just på den portaldagen) och du väljer hur du integrerar och använder den nya energin förstås men möjligheterna är oändliga!

Inga förkunskaper.
Anmälan: 070-4559010 eller info@trueself.se
Pris: 500 kronor inkl. alkoholfritt bubbel

Lokal: TrueSelf, Stagneliusvägen 35, StockholmTa emot Kärlekens nya Valuta & Höj din Andliga Medvetenhet 

8 januari 2020 klockan 18.30-21.00

Vad vill du uppleva i ditt liv? Hur vill du uttrycka din andliga kraft? Vilken sorts liv vill du leva? Vad vill du ha råd med att göra? Vilka vill du beröra? Vilken sorts verksamhet vill du starta eller arbeta inom? Varför gör du inte allt du vill redan?

Ofta fastnar vi i en känsla av brist. Brist på tid, kunskap och ofta pengar. Det finns så många begränsande tankar om fattigdom och rikedom som grundades redan i barndomen, ofta innan du var tio år.
De känslor som har den lägsta vibrationen är skam och skuld och de kopplas ofta ihop med pengar, överflöd eller brist.
Nu vill Källan tala med oss om något nytt igen - Kärlekens nya valuta. En valuta som frigör dig från gamla tiders tro och löften om att inte äga något, att det var fult att tjäna pengar, att andlig utveckling inte passar ihop med ett rikt liv och framgång ...
Det är inte längre sant. Det är gamla begränsningar som till och med BLOCKERAR din andliga utveckling, din medvetandehöjning, din upplysning. Utmanande? Jag vet. Men inte mindre sant för det.

Välkommen till en kväll då vi pratar om det ämnet som så många undviker att prata om - Pengar. Vi ser på pengar ur ett andligt, personligt och globalt perspektiv. Du möter den kärleksfulla energi som skapar pengar för att starta en ny fas i ditt liv om du vill. Förhoppningsvis kan du ta emot den gudomliga kärlek som vibrerar i den nya valutan och som vill älska dig villkorslöst. Och sticka hål på några myter ... :)
I princip alla områden i våra liv har med pengar att göra. Många konflikter på alla nivåer i samhället bottnar i oenighet om resurser, girighet, snålhet etc och detta bottnar i sin tur i en tro på att pengar finns i en viss bestämd mängd. Att mängden pengar är begränsade i världen. Så fel. Så otroligt fel.
Pengar finns, är skapade för dig, så att du ska kunna leva det liv du kom till Jorden för att leva. Pengar är ett gudomligt skapat medel som vill ges till dig frikostigt och ständigt. Men tiden, andras rädsla och tidigare liv har förstört din kontakt med den ursprungliga gudomliga energin i Pengar.
Pengar finns det liksom grässtrån, stjärnor, kyssar ... gränslöst mycket av. Hanteringen begränsas av företag, länder, organisationer, institutioner och enskilda människor som låser pengars flöde men det kan, det SKA förändras väldigt snabbt med din och min hjälp. Pengar vill flöda, SKA flöda och skapas med samma kärlek som kärleken självt.

Pengar berör alla som hanterar dem. Privat eller i sitt jobb. Alla anställda på företag som hanterar lån eller investeringar, alla anställda inom offentlig sektor som styr resurser, alla som på något sätt berörs av finansiella flöden i den ena eller andra änden berörs av energin i pengar. Och det är förstås många i vårt land Sverige. Det underbara med det är att vi är många som snabbt kan förändra våra privata relationer med pengar och skapa ett helt nytt flöde som handlar om kärlek istället för brist och rädsla. Och därigenom som en underbar biverkning förändra det kollektiva penga-medvetandet.
Är du skyldig pengar eller är andra skyldig dig? Det finns sätt att hantera skulder också...
Under kvällen tar vi hand om det som kommer upp men fokus ligger på din personliga kontakt med Kärlekens nya valuta och din egen andlighet.
Oavsett anledning har du läst ända hit ner så energin kallar definitivt på dig ;) ...
Vill du har mer pengar, bättre flöde, mindre dåligt samvete när du shoppar eller investerar, släppa rädsla för att förlora dina besparingar, kunna betala dina skulder och räkningar, ligga på rätt nivå när du fakturerar, tordas ta betalt för dina tjänster ...?
Vi pratar och jag vägleder dig bland annat i en personlig upplevelse i Källans flöde av kärlek och självkärlek. Kärlekens nya valuta kommer också att leda oss i en aktivering av överflöds-medvetandet.

Alla nivåer av erfarenhet.
Anmälan: Sms till 070-4559010 eller mail till info@trueself.se
Pris : 500 kronor
Du betalar kontant på plats för att få starkare kontakt med energin Pengar 11:1 Portalöppning för det nya året - Aktiverar din Merkaba

Lördag 11 januari 2020 klockan 10.00-17.00

Välkommen till en mäktig energidag i det nya året 2020 / 22 / 4. Portalen öppnas som både en början på det nya året och en peak i den energiflod som vällt in under november och december. Den underbara energi som äntligen styrs in i Jordens atmosfär och i ditt energifält accelererar fram till den 12 januari och kulminerar den 11:1 i en återaktivering av din Merkaba.
Ett transformationsfönster öppnades i oktober och vi står i dess flöde, ett ljus som rensar bort dimmor i själen, slöjor som döljer din egen sanning om din egen medvetenhet för dig själv.
För nu handlar allt om dig. Oavsett om du gillar det eller inte så handlar 2020 om din utveckling andligt, mänskligt och själsligt. Det handlar om din lycka, din framgång, dina relationer, din väg till kärlek - massor av äkta kärlek!

"Mer" betyder ljus. "Ka" betyder ande eller ditt astrala Jag. "Ba" betyder kropp eller ditt fysiska Jag.
Mer-Ka-Ba är ljuset som cirkulerar runt din kropp och ande. Ljuskroppen som håller ihop allt vad du är. Den tredimensionella åtta-uddiga stjärnan som ständigt roterande transporterar dig dit du vill. En tetrahedron med två triangulära pyramider med spetsarna mot jord och himmel. Helig geometri som håller om dig, ditt liv, dina kroppar, dina drömmar.

Merkaban är kanske det tydligaste uttrycket för den gudomliga energi som omger dig. Ljuset roterar, flödar och växer åt alla håll hela tiden precis som själva kosmos. Ljuset balanserar yin och yang, maskulint och feminint, ,skapar harmoni, tar dig dit ditt liv vill föra dig, till det liv du vill skapa. Merkaban kan både transportera dig, transformera dig och manifestera dig i den form du önskar.

Vi andas de tolv heliga andetagen och tar in alla aspekter av Merkabans kraft i det mänskliga fysiska livet.
Det gudomliga ljuset som din ljuskropp vibrerar av balanserar dina tolv chakran och synkroniserar energin i meridianerna med det nya årets flöden.
Ljuskroppen ökar cell-förnyelsen, aktiverar DNA-strängar och stärker flödet av Chi, Ki eller Prana - livskraften - i ditt liv 2020.

Välkommen till en öppnande dag i intensiv inre rörelse på väg mot harmoni och balans och en helt ny nivå av spirituell förståelse och vakenhet.
Anmälan: info@trueself.se eller 070-4559010
Pris: 1500 kronor

Kurslokal: TrueSelf Stagneliusvägen 35 22:2:22 Portalöppning och Energidag - Andlighet, Överflöd & Glädje 

Lördag den 22 februari 2020 klockan 10.00-17.00

Välkommen till en intensiv och transformerande energidag
22:2:22 Portalens öppning .
Om hur din andlighet, energin i överflöd och den underbara glädjen tillsammans kan hjälpa dig skapa det liv du längtar efter och hur du kan förändra din relation till överflöd, brist, fattigdom och rikedom.
Det blir en intensiv men rolig dag med transformerande aktiveringar, aha-upplevelser,praktiska tips och enkla nya val.

Oavsett om du vill öppna för mer tid, mer kärlek, mer andliga upplevelser, mer fysiska nöjen, mer vänner eller mer pengar i ditt liv så är detta Dagen för dig. 
Just denna portal kommer med energiflöden som kombinerar andliga ambitioner med fysiska möjligheter att skapa verklighet av din visioner! Speciellt de mål som handlar om livsglädje och relationen till dig själv. Meningen med ditt liv är att ha roligt!

Inga speciella förkunskaper krävs.
Pris: 1500 kronor
Bokning: info@trueself.se
Kurslokal: TrueSelf Stagneliusvägen 35, StockholmÖverflöd för frid, glädje och livsmening 

Lördag och söndag 18-19 april 2020

Om hur pengar, din andlighet och den villkorslösa kärleken tillsammans kan ge dig det liv du längtar efter

Förändra din relation helt till överflöd, brist, fattigdom och rikedom


En intensiv workshop med transformerande aktiveringar, aha-upplevelser,frigörande övningar och kärleksfulla nya val.

Pengar - detta så laddade begrepp. Vad är rikedom för dig? Vilken är din relation till överflöd eller brist? Vill du driva en egen verksamhet men har svårt för att ta betalt? Har du för lite eller för mycket? Dåligt samvete över skulder eller avundsjuk på andra? Obalans på kontot? 

I flera kanaliseringar under åren med Källan som avsändare har en egen energi kommit igenom.

En energi som glöder av Kärlek, villkorslös oegennyttig Kärlek.

Penga-energin är ett eget intellekt som du kan kommunicera med, är en förlängning av Gud, Gudinnan, Källan, Universum ... Det Högsta Medvetandet. 

Är det utmanande att ta in? Vilka reaktioner skapas inom dig av dessa ord?

Pengar i sig är ren godhet, kraft, möjlighet, kärlek, frihet och allt vad du önskar få ut av ditt liv. Men Pengar har använts i andra egobaserade syften, har missbrukats och styrt människor och civilisationer. Vi säger att Pengar är Makt men stämmer det för dig? Vilken är din relation med Pengar? Vilken "makt" ger Pengar dig? Känner du dig tom maktlös?

Kanske är det dags för dig att utforska ett område som på olika sätt berör allt i ditt liv och se hur du kan påverka Pengars flöde genom dig. Kanske kan just detta att se Pengar som Kärlek lösa upp knutar inom dig som tom hindrar dig från att älska dig själv. 

Detta är en av flera kommande kurser som berör detta heta ämne - Pengar och Självkärlek.

Det är inget quick fix - det är en långsam, genomgripande och livsförändrande process som kan påverka allt i ditt liv, allt som berörs av Pengar och Kärlek. Dvs Allt.  Steg för steg omprogrammerar du din hjärna, transformerar blockeringar och väljer tankar som leder dig rätt.

Du startar din egen konversation med energin Pengar och du utvecklar en ny relation med Pengar och med dig själv.

Du kommer troligen att utmanas i dina övertygelser om brist eller överflöd, om det goda eller onda i Pengar. 

Du börjar förstå hur du präglats genom barndomens upplevelser, släktens förhållande till fattiga eller rika människor, dina egna misslyckanden eller framgångar, minnen och fördomar och trauman ...

Du startar en resa utan slut, en resa som bottnar i självkärlek och respekt, i kunskap om Pengars suveränitet och gudomliga kärlekskraft.

Vi jordar oss djupt och ofta, rensar upp i energisystemen och låter ny energi ersätta den gamla som fullmatats med gamla blockerande värderingar. 

Vi pratar mycket, du vägleds i flera aktiveringar av din egen kontakt med energin Pengar, du utmanar dina egna föreställningar och löser upp gamla begränsande löften och kontrakt när du är redo. Sakta men säkert och i din egen takt ställer du om dina präglingar, omprogrammerar dig själv till Kärlek och Överflöd. Vi utnyttjar RAS (det Retikulära Aktiveringssystemet) så att din hjärna successivt ställer om sig till din nya verklighet. Du bestämmer vilken information som din hjärna ska ta emot idag och tillåter inte mer att präglas av ditt förflutnas brist på kärlek, självrespekt, tillit eller annat. Du tar ratten i ditt liv och fortsätter där the Secret slutade - du tar med dina känslor, dina programmeringar, ditt hjärta och dina andliga ambitioner på livsresan!

Pengar är makt men den sortens makt som ska ges frikostigt till alla som vill ta emot. 

Vi har kommit så pass långt i vår globala andliga utveckling så att våra medvetanden kan börja greppa de större sanningarna - och detta är den största sanningen som spränger sönder alla gamla maktstrukturer vilka bygger på att härska över andra genom att ge eller ta pengar.

DU kan spränga sönder illusionen av den kosmiska banken som styr hur mycket medel du ska ha att röra dig med! 

Den finansiella revolutionen börjar inom dig själv. Är du med? Varmt välkommen om du vill!

Inga speciella förkunskaper krävs.

Pris: 3000 kronor

Bokning:  nylow@tele2.se 

Kurslokal: TrueSelf Stagneliusvägen 35, Stockholm

Kursledare: Maria Nylow

Fortsättning: Detta är en kurs som kommer att följas av flera under 2020. Stora möjligheter att utvecklas  inom olika områden och att repetera tills du verkligen når dina mål.  Steg för steg lär du din hjärna att tro på dina visioner. 


TrueSelf Maria Nylow nylow@tele2.se  +46 70 4559010 Stagneliusvägen 35, 112 59 Stockholm, Sweden