Medialt


När du söker din livsväg

kan du upptäcka

att du redan vandrar på den

Maria Nylow  är en kanal för olika uppstigna mästare och feminina entiteter. De kommer för att lämna budskap om tiden vi lever i och hur vi kan underlätta för oss själva och Jorden att anpassa till den energihöjning som sker.

De lämnar ochså information om andra ämnen såsom överflöd, kärlek, tvillingsjälar, meningen med livet, tidigare liv, livsuppdrag, ljusarbete ...

Kommande Transformations-cirkel online

Aktivera ditt högre medvetande & Expandera ditt inre universum


Snart startar en ny serie Webinar med meditationer, samtal och aktiveringar.
Vi står på tröskeln till en helt ny tid. En tid som kräver av oss att vi tänker annorlunda, förstår mer och släpper taget om gamla sanningar och myter. Energin blir allt mer tillgänglig, dina biologiska system anpassas och din hjärna utvecklas. Vi står på tröskeln till den tid som ska förändra den värld så som vi känner den. Nya strukturer skapas när gamla raseras, gamla kollektiva ideologier ersätts av individuella. Låt oss tillsammans skapa den nya världen!

Vi träffas online och låter energin göra sitt jobb för att du ska kunna kliva ur ditt gamla skal och in i en ny form. Vi pratar och tar emot, släpper taget och aktiveras, förstår och får insikter som förklarar hur och varför. Allt handlar om att du ska vara så lycklig och glad som möjligt i de situationer som du är i och kommer in i. Att du ska må bra!
Steg för steg expanderar du din egen värld, ditt eget inre kosmos och förstår vad viktigt ditt välmående är för helheten.

Lite på agendan:
- Vibrationsskalan och hur du håller dig kvar på de högre frekvenserna när det stormar runt om
- Att upplysa ditt Ego för att det villigt ska släppa dig
- Aktivera din ljuskropp, din Merkaba
- Hur energin vill jobba i och med dig
- Vad energi egentligen är
- Hur du kan välja och skapa om din personlighet
- Varför det är viktigt att du blir medveten om vad du tänker
- De olika dimensionerna och hur du kan vara i den femte dimensionen mer permanent
- Hur hjärtat vill kommunicera med dig
- Hur hjärnan vill kommunicera med ditt hjärta
- Vad som håller på att hända med dina chakran
- Hur du kan dra nytta av portalöppningar och månens faser
- Hur du kan använda RAS, det Retikulära Aktiveringssystemet, för att nå dina mål
- Hur du kan bli en del av den nya Transaktions-energin, det nya kosmiska överflödets fysiska valutaflöde
- Hur du kan etablera dig som en ljuskanal i kontakt med både Jordens och Universums hjärta
- Att uppnå en total harmoni mellan dina fysiska, psykiska, eteriska, mentala och astrala kroppar
- Vad mästare vill och hur de är knutna till din utveckling
- Att se din själs struktur med Översjäl, flera själar och parallella existenser. tidigare liv, högre medvetande, ande ...
Och mer ...
Hjärnan expanderar i medvetna tankar och kunskap från forna tider aktiveras.
Hjärtat expanderar genom din tillåtelse och ni hittar ett gemensamt språk.
Din energikropp expanderar när den energi som krympt dig automatiskt lämnar ditt system i våra samtal, dina tankar och energinärvaron.

Vid varje webinar deltar de mästare och andra ljusväsen som bäst kan göra energiarbetet men fokus ligger på att du, vi, alla utvecklas både medvetet och omedvetet på alla nivåer, i alla dimensioner, existenser och aspekter parallellt.

Din tid är NU!

Inga speciella förkunskaper krävs.
Mer information kommer ...


MEDIALA KURSER & EVENTS

PENDELKURS ONLINE

Upptäck världen och din egen andlighet med Pendel 

Tre webinar i Zoom - Live och Inspelning

Måndagar klockan 19-21 den 8, juni, 15 juni och 22 juni

Att pendla är magiskt! Det är verkligen magiskt att kunna hantera en pendel. Detta urgamla verktyg som vi använt för i princip allt. För att hitta svaren inom oss själva och även kunna leva i en värld som förändras. För att kommunicera med de osynliga hjälpare som kan ge vägledning utifrån ett gudomligt perspektiv. För att identifiera energier, rena och fylla på med kraft, förbereda läkning och skapa balans. För att prata med naturen och dess väsen, hitta kraftplatser, vatten och kraftlinjer, skapa frizoner i den fysiska världen. Och mer...
Perfekt att spendera sommaren med att pendla fram bästa platsen att bo, bada, jobba, meditera, kommunicera medialt ... :)
Om du har längtat efter att lära dig använda pendel eller vill bli inspirerad att hitta nya sätt att pendla har jag skapat en kurs för dig.
Kursen är i tre steg.
STEG 1 - Här har vi grunderna med fokus på att programmera till tydliga JA och NEJ svar så att du lär känna din pendel. Alla pendlar är personligheter så här pratar vi också om att hitta rätt pendel för rätt område. Kort meditation Du får hjälp att tona in på din högsta vägledning så att du alltid pendlar i Ljuset.

STEG 2 - Nu börjar vi se hur du kan använda pendeldiagram och alfabetet för att få mer varierade och detaljerade svar. Vi pratar om hur du kan fråga, vad du ska tänka på innan, hur du kan förbereda dig etc. Som alltid tonar vi in på Ljuset.

STEG 3 - Nu är du redo för magiska formler, att rena dig själv och platser med pendel, hitta kraftplatser, balansera dina chakran och annat spännande! Och självklart tonar vi in pendelarbetet i det högsta Ljuset.

FÖRKUNSKAPER inga eller många
ANMÄL dig via info@trueself.se
KURSAVGIFT 1500 kronor för alla tre steg inkl. pendeldiagram
TRE steg via Webinar i Zoom som är en gratis tjänst för deltagare på mobil och dator. Vi kan se varandra och därför interagera och ställa frågor . Efter webinaret får du en inspelning så att du kan öva i en hel månad. Och om du skulle missa själva webinaret live kan du delta senare när du vill.

WORKSHOP i Stockholm

Kärlekens nya valuta - Förändra din relation till pengar och överflöd 

12 - 13 september 2020

En intensiv workshop med transformerande aktiveringar, aha-upplevelser, frigörande övningar på  djupaste själsnivå och kärleksfulla nya val.

Pengar - detta så laddade begrepp. Vad är rikedom för dig? Vilken är din relation till överflöd eller brist? Vill du driva en egen verksamhet men har svårt för att ta betalt? Har du för lite eller för mycket? Dåligt samvete över skulder eller avundsjuk på andra? Obalans på kontot? 

I flera kanaliseringar under åren med Källan som avsändare har en egen energi kommit igenom.

En energi som glöder av Kärlek, villkorslös oegennyttig Kärlek.

Penga-energin är ett eget intellekt som du kan kommunicera med, är en förlängning av Gud, Gudinnan, Källan, Universum ... Det Högsta Medvetandet. 

Är det utmanande att ta in? Vilka reaktioner skapas inom dig av dessa ord?

Pengar i sig är ren godhet, kraft, möjlighet, kärlek, frihet och allt vad du önskar få ut av ditt liv. Men Pengar har använts i andra egobaserade syften, har missbrukats och styrt människor och civilisationer. Vi säger att Pengar är Makt men stämmer det för dig? Vilken är din relation med Pengar? Vilken "makt" ger Pengar dig? Känner du dig tom maktlös?

Kanske är det dags för dig att utforska ett område som på olika sätt berör allt i ditt liv och se hur du kan påverka Pengars flöde genom dig. Kanske kan just detta att se Pengar som Kärlek lösa upp knutar inom dig som tom hindrar dig från att älska dig själv. 

Det är inget quick fix - det är en långsam, genomgripande och livsförändrande process som kan påverka allt i ditt liv, allt som berörs av Pengar och Kärlek. Dvs Allt.  Steg för steg omprogrammerar du din hjärna, transformerar blockeringar och väljer tankar som leder dig rätt.

Du startar din egen konversation med energin Pengar och du utvecklar en ny relation med Pengar och med dig själv.

Du kommer troligen att utmanas i dina övertygelser om brist eller överflöd, om det goda eller onda i Pengar. 

Du börjar förstå hur du präglats genom barndomens upplevelser, släktens förhållande till fattiga eller rika människor, dina egna misslyckanden eller framgångar, minnen och fördomar och trauman ...

Du startar en resa utan slut, en resa som bottnar i självkärlek och respekt, i kunskap om Pengars suveränitet och gudomliga kärlekskraft.

Vi jordar oss djupt och ofta, rensar upp i energisystemen och låter ny energi ersätta den gamla som fullmatats med gamla blockerande värderingar. 

Vi pratar mycket, du vägleds i flera aktiveringar av din egen kontakt med energin Pengar, du utmanar dina egna föreställningar och löser upp gamla begränsande löften och kontrakt när du är redo. Sakta men säkert och i din egen takt ställer du om dina präglingar, omprogrammerar dig själv till Kärlek och Överflöd. Vi utnyttjar RAS (det Retikulära Aktiveringssystemet) så att din hjärna successivt ställer om sig till din nya verklighet. Du bestämmer vilken information som din hjärna ska ta emot idag och tillåter inte mer att präglas av ditt förflutnas brist på kärlek, självrespekt, tillit eller annat. Du tar ratten i ditt liv och fortsätter där the Secret slutade - du tar med dina känslor, dina programmeringar, ditt hjärta och dina andliga ambitioner på livsresan!

Pengar är makt men den sortens makt som ska ges frikostigt till alla som vill ta emot. 

Vi har kommit så pass långt i vår globala andliga utveckling så att våra medvetanden kan börja greppa de större sanningarna - och detta är den största sanningen som spränger sönder alla gamla maktstrukturer vilka bygger på att härska över andra genom att ge eller ta pengar.

DU kan spränga sönder illusionen av den kosmiska banken som styr hur mycket medel du ska ha att röra dig med! 

Den finansiella revolutionen börjar inom dig själv. Är du med? Varmt välkommen om du vill!

Inga speciella förkunskaper krävs.

Pris: 3000 kronor

Bokning:  nylow@tele2.se 

Kurslokal:  Stockholm

Kursledare: Maria Nylow

Fortsättning: Detta är en kurs som kommer att följas av flera under kommande år. Det finns stora möjligheter att utvecklas  inom olika områden och att repetera tills du verkligen når dina mål.  Steg för steg lär du din hjärna att tro på dina visioner. 


TrueSelf AB  Maria Nylow  info@trueself.se  +46 70 4559010 Stagneliusvägen 35, 112 59 Stockholm, Sweden