Meditationer

Om MEDITATION

Meditation är din bästa vän, ditt starkaste redskap, din skönaste väg till upplysning, självinsikter, läkning, förståelse, stresslindring, avslappning, jordning ... i princip allt kan bli bättre med hjälp av meditation!


Du kan meditera med ljus, närvaro, kristaller, andning ... 

och du kan också bara blunda och låta allt bli som det blir.


Du behöver inte sitta eller hålla händerna på något speciellt sätt, inte följa några regler som andra bestämt bara följa din egen rytm och andning.

Meditation 


Hjälper dig hitta hem igen

MEDITATION ...

Intensiv Utbildning till Avancerad Meditationsledare

Kanalisera och meditera med änglar, ärkeänglar, drakar, sjöjungfrur, serafimer,

enhörningar, mästare, gudinnor ...

Nya datum för 2020 på väg ...

Djup och genomgripande utveckling både personligt, andligt och medialt. Redskapet är meditation och du lär dig att vägleda andra i meditation och att hitta ditt eget sätt att nå din inre kärna. Du kommer att lära känna många ljusväsen på djupet eftersom de bidrar till utbildningen med sin intensiva och kärleksfulla närvaro. Du lever från första kursdagen i ständig kontakt med kärleksfulla energiväsen som de hjälper dig att kanalisera deras närvaro i meditation och budskap. De lämnar dig aldrig och ditt team med änglar, drakar, enhörningar etc utökas med flera ur de högre änglasfärerna tex serafimer och keruber . Du kommer att bli bekväm med att själv skapa egna meditationer och vägleda andra mot djup avslappning och inre kärleksfulla möten. Utbildningen är prestationsfri och din egen ambition och önskan styr din utveckling men efter kursen kommer du troligen att bli förvånad över hur mycket som hänt under kurstiden på flera plan!

Utbildningen passar både dig som inte har någon erfarenhet av att vägleda andra i meditation och dig som guidat andra men som nu vill skapa mer eget, kanalisera fler ljusväsen och förmedla närvaro med de högre energierna.

Vår kursmiljö är kärleksfull, tillåtande och vi låter alla växa i sin egen takt.

All närvaro kommer via den högsta dimensionen, via universums högsta Ljus, Källan.

Räkna med att öva emellan kurstillfällena i lokalen eller på annan vald plats.

Diplom som Avancerad Meditationsledare vid avslutad utbildning.

Pris: 

Bokning: info@trueself.se
TrueSelf AB  Maria Nylow  info@trueself.se  +46 70 4559010 Stagneliusvägen 35, 112 59 Stockholm, Sweden