Reiki kurser

Ren livskraft som stärker,

läker och utvecklar

på dina egna villkor

Reiki-kurser hålls  i

i Stockholm, i Glastonbury/UK eller på annan plats.


Jag som är lärare heter Maria Nylow 

Usui /Holy Fire Reiki Master  Teacher / Grand Master

Reiki Master Teacher/Grand Master

Holy Fire Karuna Reiki Master Teacher / Grand Master


Min Usui Holy Fire Reiki Master är William Lee Rand, grundare av Holy Fire Reiki. Jag kompletterade med Holy Fire hos William på Maui, Hawaii, i januari 2015 och  introducerade i februari 2015 Holy Fire i Sverige. Jag var den första i Sverige som började utbilda med detta fantastiska tillägg. Du kommer att få ett diplom i Usui Holy Fire Reiki och din lineage ligger alltså direkt under mig och därefter under grundaren Wiliiam Lee Rand.


Mina Reiki Masters är:

William Lee Rand , USA

Usui Holy Fire Reiki Master

Holy Fire Karuna Reiki Master

Marie  Dahlberg, Sverige

Usui Reiki Master


BOKNING

info@trueself.se


REIKI KURSER 

Usui / Holy Fire ® Reiki Master Teacher  inkl. ART / Reiki 3 i Stockholm

21-23 augusti 2020 klockan 10 - ca 18.00

Välkommen till den kompletta utbildningen till Usui/Holy Fire Reiki Master Teacher kombinerat med reviderad Reiki ART, Advanced Reiki Training, i en tre dagars intensiv workshop. Efter kursen har du alla förutsättningar att hålla dina egna kurser i Usui/Holy Fire Reiki men du kan även gå kursen enbart för din egen andliga och personliga utvecklings skull. Eftersom detta är en ännu mer kraftfull nivå av Usui Reiki passar den även dig som redan är ReikiMaster och som vill höja din egen frekvens väsentligt. Du kommer att införliva den starka Holy Fire-energin i dina Reiki-behandlingar, initieringar och kurser.

Holy Fire Reiki är ett tillägg till och en förhöjd form av Usui Reiki som har introducerats av William Lee Rand och ICRT, The International Center for Reiki Training.  Holy Fire förmedlas även via invigningar vilka du lär dig vägleda dina egna elever i.

Den traditionella formen av Usui Reiki har kompletterats med den högsta dimensions energi för rening, healing, vägledning och frekvenshöjning. Reiki-energin verkar i total harmoni med det Nya Kristus-Medvetandet och i samklang med den högsta kosmiska kärleksenergin, Divine Love, som du får ta emot och möta. Holy i detta sammanhang har inget att göra med religion utan handlar om att skapa helhet och fullkomlighet. Maila för mer information.

Förkunskaper: Reiki steg 2 med fysiska initieringar och praktiska övningar - ej distans

Kursavgift: 7500 kronor inklusive kursmanual och diplom.

Kurslokal: TrueSelf Stagneliusvägen 35 i Stockholm

OBS! Detta steg inkluderar gamla Reiki Master 3B samt Reiki ART som med Holy Fire numera lärs ut på tre dagar och inte separat.


Holy Fire Karuna Reiki  ® 1 & 2 samt Master Teacher

Fredag 4 till söndag 6 januari 2021 klockan 10.00 - ca 18.00

De enormt höga energifrekvenser som denna metod förmedlar gör att du behöver vara i mental balans och redo att acceptera förändringar i ditt liv. Denna Reiki-form har sitt egentliga ursprung i Atlantis även om det kanaliserats i nutid och arbetar med flera spirituella mästare och ärkeänglar så kursen är enormt andligt, medialt och intuitivt utvecklande.

Detta är kursen för dig som vill lära dig använda, förmedla och lära ut Holy Fire Karuna Reiki (R). Du får åtta nya kraftfulla symboler för healing, jordning och manifestation och du lär dig initieringsprocessen på alla nivåer. Vi tonar  in på den högsta dimensionens energi, på  Kristus Medvetandet och du lär dig initiera på alla nivåer och inviga i Holy Fire och Divine Love.

Kursen hålls i enlighet med  rekommendationer från grundaren av Karuna-systemet William Lee Rand och du erhåller ett internationellt diplom. Denna kurs är även förstärkt med Holy Fire vilket du lär dig förmedla på olika sätt.

Förkunskaper:  ReikiMaster alla riktningar minst sex månader innan kursstart  - Ej distans

Kursavgift: 7500 kronor inkl. kursmanualer

Maila ditt Master-diplom vid anmälan 

I kursen ingår grundmanual från The International Center of Reiki Training och William Lee Rands. Du får även kompletterande material för starkare kontakt mellan andliga energier och symboler. Efter kursen får du diplom med ett personligt och internationellt registreringsnummer.


Usui / Holy Fire ® Reiki ART & Master Teacher / Reiki 3

14-16 maj 2021 i Glastonbury, England

Välkommen till den kompletta utbildningen till Usui/Holy Fire Reiki Master Teacher kombinerat med reviderad Reiki ART, Advanced Reiki Training, i en tre dagars intensiv workshop. Glastonbury är jordens hjärtchakra och både en magisk och historisk plats.

Efter kursen har du alla förutsättningar att hålla dina egna kurser i Usui/Holy Fire Reiki men du kan även gå kursen enbart för din egen andliga och personliga utvecklings skull. Eftersom detta är en ännu mer kraftfull nivå av Usui Reiki passar den även dig som redan är ReikiMaster och som vill höja din egen frekvens väsentligt. Du kommer att införliva den starka Holy Fire-energin naturligt i dina Reiki-behandlingar, initieringar och kurser.

Holy Fire Reiki är ett tillägg till och en förhöjd form av Usui Reiki som har introducerats av William Lee Rand och ICRT, The International Center for Reiki Training. Holy Fire förmedlas även via invigningar vilka du lär dig vägleda dina egna elever i.

Den traditionella formen av Usui Reiki har kompletterats med den högsta dimensions energi för rening, healing, vägledning och frekvenshöjning. Reiki-energin verkar i total harmoni med det Nya Kristus Medvetandet och i samklang med den högsta kosmiska kärleksenergin, Divine Love, som du får ta emot och möta. Holy i detta sammanhang har inget att göra med religion utan handlar om att skapa helhet och fullkomlighet. Maila för mer information.

Förkunskaper: Reiki steg 2 med fysiska initieringar och praktiska övningar - ej distans - senast 6 månader innan kursstart.

Maila eller skicka diplom från Reiki 1 och 2 vid anmälan om du har gått hos någon annan ReikiMaster.

Kursavgift: 7500 kronor inklusive kursmanual och diplom.

Tillkommer resor, hotell och personliga utgifter.

Kurslokal: Isle of Avalon Foundation, Glastonbury, UK.

OBS! Detta steg inkluderar gamla Reiki Master 3B som med Holy Fire numera lärs ut på tre dagar och inte separatTrueSelf AB  Maria Nylow  info@trueself.se  +46 70 4559010 Stagneliusvägen 35, 112 59 Stockholm, Sweden