Glastonbury

När Avalon kallar på dig


vaknar ditt hjärta, längtar din kropp,

sjunger dina sinnen & dansar din själ

Soluppgång på The Tor, resterna av St Mikaels kapell,  med utsikt över Avalons mytomspunna dimmor.

En mäktig plats där Ärkeängeln Mikaels närvaro är extra stark tillsammans med Thoth och Drakenergin.

The Tor förbinder också galaktiska energier med Agartha, den inre Jorden. Den är placerad på en ley-linje som bland annat förenar Atlantis huvudkristall i Atlanten med Peru, Egypten, Skottland och Avalon.

Här bland Glastonbury Abbey´s ruiner kan du bli en del av historien kring Kung Arthur, riddarna rrunt runda bordet och väktarna av den helige graal.

När vi mediterar på marken i närheten av Kung Arthur´s och Guinevere´s gemensamma grav brukar de hedra oss med sin andliga närvaro.

Chalice Well - denna magiska trädgård med sin heliga källa som enligt berättelserna Maria Magdalena välsignade med Jesus´reliker efter  hans död.

Jesus och hans farbror Josef

hade tidigare besökt Glastonbury och där grundat en liten församling.

 Stanton Drew med sin enorma stencirkel med stora stenblock.

Här har magin bevarats bland duvor, grästuvor, kossor, får och vardagsliv.

Fritt att vandra runt och luta pannan mot den kalla eller varma stenytan och låta känslorna, bilderna, minnena flöda fram...Maria Nylow har bjudit in till Retreats och utbildningar i över tio år  i Avalon / Glastonbury.


BOKNING OCH INFORMATION

info@trueself.se


Livsglädje, kvinnlig kraft, själv-healing & Lejon Portalen


I år blir det tyvärr ingen ...

... Retreat och Magi 2020 i Glastonbury / Avalon


Vi kommer att upptäcka Avalon på  Visingsö, i Vadstena och Omberg istället den 7-12 augusti

Omberg - Sveriges hjärtchakra och epicentrum för Gudinnan Lady Oma

Vadstena - Andlig knutpunkt med magiska energiflöden och ruiner

Visingsö - Mitt i Vättern där hemligheter bidar sin tid  ... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Välkommen att vandra i glädje och kärlek med Lady of Avalon och hennes Prästinnor i magiska Glastonbury.
Välkommen att vandra, vila och vakna med älvor, drakar, korpar och gudinnor på helig, magisk mark.
.
Sommarens retreat i Glastonbury öppnar för ett kärleksfullt möte med Avalon, Avalons riktiga historia och den urgamla feminina visdom som fyller denna magiska plats. Avalon har väntat på dig bakom dimmorna för att nu visa sig tydligare i ditt liv. Avalon har väntat på DIG, har väntat på att visa dig hur Avalon varit en del av din själs resa ända sedan du vandrade i Mu, Nepal, Frankrike, Lemurien, Atlantis, Egypten, Irland, Skottland, Island, Hawaii …

Retreaten är en stilla vandring i ett inre och yttre landskap fyllt av välsignelser och insikter. Den är glädje och utveckling, samtal och stillhet, samvaro och inre reflektioner. Retreaten är för dig som längtar efter ett liv i glädje och frid, i villkorslös kärlek och medkänsla om dig själv, i samhörighet med det Gudomligt feminina och maskulina och innerlig klarhet om Livet …

Detta är en retreat både för dig som har startat din resa tillbaka till din inre Prästinna och för dig som nyss har börjat och är lite nyvaken ;) Du värdesätter stillheten och den andliga samvaron för att hitta dig själv och dina egna svar och du respekterar andras behov av detsamma.
Det är ingen guidad turistresa utan en prästinnas och kvinnas heliga återkomst och kärleksresa :D

Kurstiderna varierar med vädret, solens upp- och nedgångar men räkna med från tidigt till sent från kursstart till avslut… dvs i stora drag från lördag den 8 augusti klockan 10.00 (OBS Lejon Portalen) till tisdag 11 augusti efter solen nedgång.

Vi firar i år den mäktiga Lejon Portalen 8:8 tillsammans på en magisk kraftplats som passar tillfället och energin. Evighet, överflöd, fullbordande, ledarskap ...

Längtar hjärtat och sjunger själen?
Välkommen!Din tid är NU!

Du kommer i nyfikenhet och framtidshopp med öppna sinnen och ett hjärta skapat i kärlek.

Det är din tid nu, din tid att njuta, att skratta, att förstå, att vara stark och modig och glad över livet och Avalons systerskap!

Det är din tid nu att hitta tillbaka till kraften, glädjen och njutningen av att åter leva i stolthet som kvinna.


Följ med till Jordens spirituella hjärtchakra för att kärleksfullt integreras med ditt eget feminina hjärta och den starka kvinna  du verkligen ÄR.

Väx som människa, själ och ande.

Låt ditt hjärta öppnas på vid gavel och förenas med allt som DU ÄR och har varit i alla tider du vandrat på Jorden som kvinna.

Känn hur din innersta dröm och längtan äntligen kan ta sin rätta plats och blomma ut i all din skönhet .

Välj att vandra med öppet hjärta i den nya tidens villkorslösa kärlek. Låt dig vandra i trygghet och tillit.

Lär dig älska dig själv och att genom den kärleken älska andra utan krav eller villkor.

En retreat för dig som vill leva utifrån den villkorslösa kärlekens val.

För dig som vill stärka den kärleksrelation du redan har välsignats med i ditt liv - kärleken till dig själv.

För dig som behöver läka de sista såren i hjärtat, som vill omvandla trauman och offerkänslor

till styrka, kunskap, hopp och en ny livsriktning.

För dig som vill hitta tillbaka till medkänslan om dig själv och glädjen i att vara just DU.

Vi välkomnar dig som vandrar på Jorden idag som kvinna.


I december 2012 öppnades en energiportal som  höjde Glastonbury´s helande vibrationer ytterligare och sedan dess har flera portaler öppnats i och runt om Glastonbury. 2020 är ett mästarår 22 som också är hjärtats och den villkorslösa Kärlekens år vilket höjer energin i Glastonbury extra mycket. Denna plats är också på olika sätt förbunden med andra av Jordens och kosmos energicentrum. Avalons portar har nu också öppnats för att snabba på den förändring som behövs i världen. DU är viktig i den utvecklingen - för dig själv och för andra. När du kan vandra som kvinna stolt över din historia då hjälper du andra kvinnor på Jorden att resa sig och ta fram sina inre krafter. Alla kvinnor är förbundna med varandra oavsett var och hur vi lever. Vi påverkar varandra och vi påverkas av varandra. Avalon och dess fysiska plats Glastonbury håller starka energier, energier som du kan tona in på och lära dig av. Elementens urkrafter, Lady Gaias och Gudmoder Sophias skönhet, Lady of Avalon och hennes prästinnors magiska förmågor att hantera elementen ... Tillsammans stiger vi in i Avalon och tas emot av kärlek och visdom.

 

Lev utifrån din vackraste dröm, din starkaste vision, din högsta önskan.

Lev som ditt hjärta leder dig.

Lev som den Prästinna du är.

 

Vi har fått möjlighet att hyra kurslokal i Chalice Wells helande trädgård  och röda källa, vägg i vägg med den vita källan vid foten av the Tor. Helig mark och välsignat vatten, stillhet och begrundan. Denna retreat ger dig en möjlighet att komma ikapp dig själv, att smälta samman med din själ och ditt hjärta, att verkligen lyssna på dig själv, hitta din kraft och förstå din längtan. Vi har naturens alla mystiska väsen med oss, vi har den Vita Drakens energi för transformation, vi har Lady Guinevere, Maria Magdalena, Isis, Lady Nada, Afrodite, Freja, Moder Maria och keltiska gudinnor med oss. Och leder oss  gör Lady of Avalon och hennes Prästinnor ...


Du vandrar återigen på Jordens heliga mark - fylld av livsglädje, själv-medkänsla och kärlek..

Tillsammans upplever vi naturens krafter och Avalons magi under bar himmel på markens gröna matta och i Jordens varma famn. Vi vandrar upp till the Tor, ser ut över Avalon i soluppgång och solnedgång, känner hur marken vibrerar under oss och ger oss av sin kraft och kärlek. Vi vilar under lind och ek, talar med det heliga hagtornet, låter äppelträden berätta hemligheter för oss. Vi upplever naturens element mitt i naturen - eld, luft, vatten och jord.

I ceremonier och eftertänksamhet njuter vi av den röda källans magi och doppar fötterna i det helande vattnet i Chalice Wells. Vi vadar i den vita källan och tonar in vår kvinnliga kraft.

Vi låter oss beröras bland ruinerna efter Lady Chapel, den doftande örtagården, Kung Arthurs och Lady Guineveres grav och hela den unika miljö som Glastonbury Abbey bjuder in oss till. Vi upplever och uppväcker Avalons kraft och magi i oss själva enskilt och tillsammans till korparnas förtjusta kraxande.

 

Kurstider:

Den 8 augusti startar vi klockan 10.00 och fortsätter till sent. Vi avslutar den 11 augusti ca klockan 17.00 och äter sedan en avslutningsmiddag tillsammans - inne eller under bar himmel...

Tiderna varierar med vädret, soluppgångar och solnedgångar men räkna med från tidigt till sent...

Det betyder också att om du verkligen vill uppleva det Glastonbury bjuder på ordentligt så behöver du komma lite innan eller stanna några dagar efter kursen. Observera att under själva kursdagarna finns ingen tid för shopping eller sightseeing förutom det vi gör och besöker gemensamt.

Under denna retreat kommer vi att göra ett eller ett par besök vid olika kraftplatser. Vi startar upp redan den 16 juli med fullmåne i en närbelägen stencirkel.


Kursavgift: 6500 kronor för fyra dagars retreat inkl. inträde Chalice Well & Gardens, eventuella buss/bilresor till kraftplatser, entré till Glastonbury Abbey, kursmaterial, övriga entréer under kursen.

Ingår inte: Flygresa och transport till och från Glastonbury, boende, måltider och privata utgifter.


Kursledare: Maria Nylow

Mer information: Maria Nylow  nylow@tele2.se 070-4559010

Flyg: Du bokar flygresa och boende själv i Glastonbury men om du vill ha sällskap på resan kommer en grupp att skapas på Facebook där du kan söka resesällskap.

Kurslokal: Den 8-9 augusti är vi utomhus och inomhus på olika kraftplatser. Vi vandrar runt och möter Avalon i hennes egen mark och på det sätt som hon vill visa sig för oss. Lejonportalen den 8 augusti kommer vi förstås att tillbringa som det anstår en Lejoninna i det mäktiga året 2020 / 22 / 4 

Den 10-11 augusti är vi i och omkring kurslokalen i  Chalice Well, Little St. Michael’s Retreat House, The Chalice Well Trust, Chilkwell Street, Glastonbury, Somerset, BA6 8DD

Anmälan:   nylow@tele2.seMer om kursen och Avalon/Glastonbury

Glastonbury´s historia och Avalons kärleksfulla energier är absolut rätt omgivning för att hela och rena kropp, hjärta och själ, för att stärka din inre kraft och få frid i sinnet. På olika kraftplatser kommer du att genom meditationer, ceremonier och övningar få arbeta med karmiskt helande, med att lösa dig från gamla energiband, löften och blockeringar och med att hitta det du söker för att leva det liv du längtar efter. Du får kontakt med ditt själsliga förflutna och kan bättre förstå och påverka ditt liv idag. Du strärker din inre Prästinna och helar på djupet dina kvinnliga sår och trauman.

 

Detta är jordens spirituella hjärtchakra så det är en underbar plats för att läka sorg och besvikelse och för att öppna hjärtat för nya möjligheter. Det är också en plats som många reser till för att ingå kärleksförbund eller förnya alternativt lösa varandra från ingångna löften. Glastonbury är ett andligt centrum och ett historisk Mecka för den spirituellt intresserade med många kyrkor inom olika trosinriktningar liksom många mytomspunna platser att hämta kraft och inspiration från.

 

Under retreaten kommer du att få möta olika andliga energier  med speciella band till Avalon och Glastonbury. Vi assisteras av naturväsen och omges av magi och osynlig mystik. Förutom Maria Magdalena, Isis och Lady of Avalon kommer andra feminina mästare knutna till forntida energier att vägleda och hjälpa oss. Vilka som kommer beror på deltagarna ...

Utbildningen kan väcka själsminnen och gömda känslor speciellt från dina tidigare inkarnationer som prästinna och/eller kvinna i Egypten, England, Skottland, Jordanien, Irland, Lemurien, Mu och Atlantis.

 

Länkar och praktisk information

Kurslokalen ligger nära centrum av Glastonbury, vid foten av the Tor. Från centrum och High Street tar det ca 10 minuter att gå i lugn takt. Själva kärnan i Glastonbury är en magisk plats med massor av butiker som säljer kristaller, änglar, örter, oljor, statyer, musik ... En del  av husen är från 1600-talet och man får lite Harry Potter känsla i de smala gränderna... 

 

Länkar med information om Glastonbury:

http://www.glastonbury.co.uk

http://www.glastonburyabbey.com/textindex.htm

http://www.glastonbury-pilgrim.co.uk

http://www.chalicewell.org.uk/home.html

 

Länkar till boende:

Glastonbury Tourist Information Center

http://www.smoothhound.co.uk/glastonb.html

http://www.glastonbury.co.uk/pages/site.php?pgid=251

http://www.glastonburyaccommodation.com

 

Resetips

Att resa till Glastonbury sker enklast, och billigast, genom att flyga till någon av London-flygplatserna. Från flygplatsen kan man ta sig med långfärdsbuss, coach eller tåg till Bristol och vidare med lokalbuss eller taxi till Glastonbury. National Express har en direktresa om dagen som avgår från Heathrow på kvällen omkring 18.30 beroende på terminal och flygplats. Övriga tider kan du ta en coach till Bristol och byta vid busstationen till lokalbuss 376. Tider, priser och bokning av coach görs på www.nationalexpress.com .

Numera finns även flyg till Bristol vilket kan vara ett alternativ..

 

Även www.berryscoaches.co.uk har en tur som avgår från Hammersmith busstation/T-banestation dagligen och anländer till Glastonbury.

 

Man kan boka taxi från flygplatsen till Glastonbury och bäst pris blir det förstås om man kan dela med någon annan. Se respektive flygplats om lämpliga taxibolag.

 

Tåg går från Paddington Station i centrala London till Bristol. För tider etc se www.thetrainline.com , www.raileasy.co.uk eller www.mytrainticket.co.uk . Då behöver du ta dig in till Paddington Station från flygplatsen och där torde Heathrow vara enklast med tunnelbana hela vägen alternativt snabbtåg direkt till stationen. Osäkert hur bussförbindelserna är från de andra flygplatserna till Paddington men flygbussarna går till centrala London och det är enkelt att ta sig med tunnelbana eller buss i London.

 

Väl i Bristol tar du lokalbussen nr 376 till Glastonbury. För tider se www.firstgroup.com. Den resan tar en dryg timme och kostar ca 5 pund.

 

Hemresan bokas on-line i förväg om du vill åka någon av coacherna till flygplatsen eller London. National Express har en tidig morgontur till Heathrow och Berrys Coaches tar dig till Hammersmith Station, London.

Tänk på att ha lite egen tid i Glastonbury innan retreaten startar och gärna även efteråt. Det brukar vara mycket att uppleva och du kanske också väcker minnen och känslor som du vill ha tid att veta mer om.

Minst en dag innan kan inte nog rekommenderas!


Varmt välkommen om ditt hjärta sjunger av längtan ... !


TrueSelf AB  Maria Nylow  info@trueself.se  +46 70 4559010 Stagneliusvägen 35, 112 59 Stockholm, Sweden