Konsultationer

Du äger rätten

att vara dig själv

Vi ses online!

 Jag har gjort om några av mina konsultationer så att vi kan fortsätta att hålla kontakten online när det är svårt med fysiska resor.

Att utvecklas andligt, själsligt, medialt och personligt gör vi naturligt och hela tiden. Den processen är ständigt pågående.

Men du kanske vill bestämma åt vilket håll eller mer förstå vilka processer som pågår inom dig, som påverkar dig.

Du kanske vill passa på att lära dig mer om dig själv och förstå vem du är i ett mer existentiellt sammanhang. 

Du kanske äntligen har tid att se dig själv och fokusera på dina egna behov av att veta livets mening och själens syfte med ditt liv.


Under en period erbjuder jag följande konsultationer och behandlingar online till corona-pris:

  • Healing och samtal på distans via zoom/messenger En timme 1000 kronor
  • Healing på distans -  En  halvtimme 500 kronor
  • Andligt samtal - Vi pratar och resonerar om det du känner är viktigt och jag är ditt bollplank, din sparringpartner och vän. En timme 1000 kronor
  • Master Reading - Jag tonar in på din guide/Mästare/ängel som kommer med budskap, healing och kärlek. En timme 1500 kronor
  • Tidigare-Liv - Jag lyssnar på din själ och förmedlar vad den berättar om din resa på Jorden och vilka minnen du bär på idag.  En timme 1000 kronor
  • Vad vill du? Är det något annat eller något speciellt som inte finns med här? Hör av dig! 


Vi möts via Zoom och du får en personlig länk av mig. Vi kan också mötas via messenger men Zoom brukar ha bättre teknisk kvalitet och där kan du också spela in och spara vår session.

I corona-tider kan du omboka din tid online senast en timme innan om du skulle bli sjuk eller hastigt måste iväg på annat. Vi bokar en ny tid en annan dag. Välkommen att boka din tid med

Maria Nylow


Det andliga samtalet 


"When you talk about your dream you create it"


Vi samtalar om det som är viktigt för dig och om det som du vill belysa. Jag hjälper dig att lyssna inåt, jag bidrar med min erfarenhet som alternativ-terapeut och andlig lärare.

Detta är ett andligt coachnings-samtal - inte  medial vägledning, reading, kanalisering eller fråga-svar-möte.

Vi pratar om de stora frågorna, om livet och döden, hälsa och sjukdom, pengar och lycka, kärlek och passion, jordeliv och själsliv, tvillingssjälar och karma etc. Inget är tabu!


Samma höga rena kosmiska närvaro som alltid men med syfte att hjälpa dig att hitta svaren utifrån din egen bank av kunskap och erfarenhet, utifrån din egen sanning.


Genom samtalet växer din förståelse för den du är och det du upplever. Du kan se på livet med nya eller öppnare ögon och förhoppningsvis förstå hur du ska hantera det du upplever idag eller skapa det du önskar.


PRISER

1 timme 1500 kronor

1,5 timmar 2000 kronor

Varmt välkommen!

TrueSelf Regression / Tidigare Livs-terapi / Liv-mellan-Liven

 

"You are a fusion of your past, your now and your future"


Du ÄR din själ - din själ har bara tagit plats  i din kropp under en viss tid.


I en regression vägleds du in i ett eller flera tidigare liv där du får möjlighet att se mönster och skeenden, förstå relationer och händelser,  uppleva glädje och smärta, hela sorger och förluster, förlåta dig själv och andra ...


Du minns själv allt du är med om och oavsett om du ser, känner eller vet vad som händer i din inre minnesbank är det dina egna minnen du återupplever.


Jag lotsar dig mjukt in i ditt eget själsliga förflutna och du reser tillsammans med mina och dina guider.


Regressionen avslutas med ett djupare helande, en  karma-rening, förlåtelse-process och avslut med andlig närvaro.


Se helst till att vara ledig efteråt så du kan smälta och bearbeta det du varit med om.


Nu finns även möjlighet att bygga vidare på dina upplevelser av regression i en Liv-mellan-Liven-regression. Det är en avancerad resa för dig med vana av tidigare-livs-upplevelser. Här vägleds du till tiden efter döden och innan födelsen, till dina vistelser hos din själsgrupp, dina andliga lärare, ditt kosmiska hem eller kort din själs resa genom universum från sin Skapelse till nu. Kan ge många svar på dina existentiella frågor och funderingar.


PRISER


Ca 2,5-3 timmar 2500 kronor

Sommarpris 2 timmar 2000 kronorTrueSelf Mästarhealing


"Ascended Masters and angels are willing to assist your healing if you let them"


Unika sessioner där du får den healing som du behöver -

Reiki, Atlantisk healing, healing med Mästare och Änglar, Andlig kirurgi  ...


Det kan vara lugna, tysta och avkopplande behandlingar. Eller pratsamma, intensiva och känslomässiga.

Jag blir alltid vägledd i mötet till det som är bäst för dig just nu utifrån din situation, dina mål och drömmar.

Dina guider är aktiva, förmedlar healing och ger information.


PRISER


Mästarhealing 1,5 timme 2000 kronor
TrueSelf Master Soul Infusion


"Magic happens the moment you deside to be your True Self"


Sessioner med syfte att skapa en fusion mellan din själ, dina sinnen, ditt hjärta och ditt medvetna JAG.

Att förankra en bro emellan ditt innersta JAG och den Mästarenergi som väntar på att få kommunicera med dig och genom dig.

Att öppna dina sinnen och ta dig förbi dina mentala hinder.

 


Varje session är unik - ingen är lik en annan. Healing, energiarbete, budskap, tidigare liv, andlig utveckling, hjärtats inre kammare, initiering i kosmiska flammor, gudomliga välsignelser, medial integrering, Mästarkontakt,

änglanärvaro, själslig sammansmältning med JAGET ...


Personliga energiarbeten där du, via mig,  vägleds av mästare, ärkeänglar och andra guider. Du är inte en passiv mottagare av budskap  utan du förutsätts ta aktiv del i utvecklingsarbetet och vid rätt tidpunkt tar du över kontaken och låter dig vägledas direkt av dina högsta guider.


Detta är en utveckling av det arbete vi gör i olika Atlantis workshops, i TrueSellf-kurser, på retreats och i regressioner. Här sker det dock helt  individuellt och anpassas till din personliga situation.  Du behöver inte ha deltagit i någon av mina kurser för att kunna boka en session men du ska vara beredd på att det kan vara ett andligt, känslomässigt och mentalt ansträngande arbetspass.


Det kan också ske en hel del karmiskt helande om vi vägleds till att titta på dina tidigare liv och hur de påverkar dig idag.


Detta är ingen traditionell medial sittning med frågor och svar utan vi öppnar dina egna portar så du hittar svaren inom dig.

Du får vägledning i din personliga, andliga och mediala utveckling av dina guider och av de högre entiteter som vill samverka under sessionen men tanken är att etablera en kontakt er emellan så att ni sedan ska kunna tala direkt med varandra.PRISER


En session ca 2 timmar  2500 kronor

Uppföljande session  ca 1 tim  1500 kronorTidigare Livs - läsning


"Your past and your future creates your NOW"


Jag öppnar mig för det din själ och dina guider vill visa och berätta för dig om dina tidigare liv. Jag förmedlar det som visas .

Det kan vara liv som påverkar dina släktrelationer idag eller dina val vad gäller arbete och kärlek. 

Det kan också gälla hur du förhåller dig tlll pengar, hur du värdesätter dig själv, rädslor och blockeringar som stoppar dig att göra det du önskar, djupt gömda drömmar och mycket annat. 


Precis som med en regression kan du inte "beställa" att få information om ett specifikt liv tex .

Det kan vara något annat som är viktigare för dig att förstå först. 

Men det blir alltid det som är bäst för dig - det som du har mest nytta av just nu.


Dina guider vägleder oss med visdom och kärlek så att dina insikter om dig själv och din själs resa djupnar.


PRISER


1 timme 1500 kronor


På olika sätt vägleds du tillbaka till dina egna upplevelser i  för att se, förstå, läka, rena, ta tillbaka, uppleva etc allt som är en del av din historia.

Vad kan hända?

Du kan berikas av dina kunskaper och förmågor, kan släppa taget om rädslor och blockeringar från tex civilisationers dramatiska undergång, kan förstå din dragning till situationer eller personer och även din starka antipati eller fobi för "oförklarliga" saker.

Denna session blir det du behöver och vi använder läsning, samta och regression som metod utifrån vad som passar dig bäst.

Varmt välkommen!

TrueSelf Holy Fire Reiki & Karuna Reiki


"Reiki is a divine gift of inner peace , transformation & healing"


Reiki är en effektiv, respektfull och varm healingmetod  som är godkänd av Skattemyndigheten som avdragsgill friskvård. 


Reiki reducerar stressnivåerna i kroppen och är djupt avkopplande. När dina kroppsliga system kan få vila och hjärnan likaså tar dina naturliga läkningsprocesser vid.


Alla kan ta emot Reiki och alla kan lära sig att förmedla Reiki till sig själv och till andra. Du behöver inte ha någon speciell övertygelse eller tro - en äkta vilja att må bättre och en ambition att ta dig dit räcker långt.


Du får det du behöver bäst i stunden.


PRISER


1 timme 1500 kronorTrueSelf AB  Maria Nylow  info@trueself.se  +46 70 4559010 Stagneliusvägen 35, 112 59 Stockholm, Sweden