ReikiReiki

är verklighetens magi

Utbilda dig i Reiki!


Usui Holy Fire Reiki  Steg 1

Väck din egen helande förmåga och väx i din andlighet. Sänk din stressnivå, öka välbefinnandet och rensa i ditt fysiska system. Mer ...


Usui Holy Fire Reiki  Steg 2

Använd Reiki oberoende av tid och rum. Sänd Reiki till det förflutna, till nuet eller framtiden. Manifestera mål och drömmar. Öka effekten med kristaller. Mer ...

 

Usui Holy Fire Reiki ART /

Advanced Reiki Training

Denna kurs ingår numera i Holy Fire Reiki ART / Reiki Master Teacher. Mer ...


Usui Holy Fire Reiki Master 3B

OBS! Detta steg ingår numera i Holy Fire Reiki ART / Reiki Master Teacher Mer ...


Usui Holy Fire Reiki ART /

Reiki Master Teacher

Den fullständiga utbildningen till Reiki Master när du bestämt dig för att lära dig initiera och förmedla Reiki till andra. Tre heldagar.OBS! Detta steg inkluderar gamla Reiki Master 3B som med Holy Fire numera lärs ut på tre dagar Mer ...


Kurs i Glastonbury, England

Usui/Holy Fire / Reiki ART/Master

Kombinerad Avancerad Reiki, ART, med komplett Reiki Master på en av Jordens mest kraftfulla platser Glastonbury /Avalon även ansett som Jordens hjärtchakra. Mer ...


Reiki Repetition alla steg

Repetera en Grund- eller Fortsättningskursmed 500 kronors avdrag på kursavgiften om du har diplom från mig eller annan ReikiMaster oavsett gren. Gäller ej om du gått distanskurs.Se alla datum för  Reiki-kurser här:

Alla Reiki-kurser hålls  i

TrueSelf´s lokal Stagneliusvägen 35 i Stockholm, om inget annat är skrivet.


Lärare är Maria Nylow ReikiMaster /Teacher

Karuna Reiki Master / Teacher

Registreringsnummer 85254.

Usui/Holy Fire Reiki Master  Teacher


Maria´s Reiki Masters är

William Lee Rand USA

Marie Dahlberg Sverige


BOKNING

nylow@tele2.se

Reiki är en naturlig energimetod för stressreducering och djupavslappning som har sina moderna rötter i Japan och Tibet. Oberoende av religion och nationalitet används Reiki av människor privat och professionellt över hela världen.


Ordet Reiki kommer från två japanska ord –rei och ki. Kort kan Reiki översättas till universell livsenergi.


Reiki balanserar störningar i kroppens energisystem och stärker kroppens egna läkningsprocesser. Genom mjuk och stilllsam beröring aktiverar Reiki kroppens eget lugn-och-ro system och produktionen av endorfiner ökar.


Det är en riskfri och kostnadseffektiv omvårdnads- och behandlingsmetod som används bland annat på sjukhus i Portugal, England, USA och Australien. Skatteverket klassar Reiki som friskvård och TrueSelf är anslutet till FriskvårdsChecken.


Reiki är en effektiv och djupgående energimetod som verkar på flera plan. Liksom akupunktur och andra alternativa metoder arbetar Reiki med att stärka och balansera den energi som ständigt flödar i våra kroppar. När energin inte flödar fritt påverkas vår hälsa och vårt välbefinnande.


Reiki används bland annat för att lindra och lugna vid stress, smärta, spänningar och utbrändhet. Metoden är också till god hjälp vid sömnsvårigheter, för ökad kreativitet och självkännedom, vid balansering och utrensning av gifter och slaggprodukter. Reiki är en fantastisk metod för långsiktig personlig utveckling och djupa livsinsikter!


Metoden är lätt att lära sig och praktisk att använda. En del lär sig för att skapa harmoni och lugn i sin egen kropp och sitt liv. Andra för att kunna hjälpa sina närmaste eller för att arbeta som Reiki-terapeuter. Just enkelheten och tillgängligheten i kombination med den lindrande och lugnande effekten gör att Reiki ständigt växer i Sverige och utomlands. Var och en med ett varmt hjärta och mjuka medvetna händer kan lära sig Reiki. Möjligheterna är sedan oändliga.


Usui Holy Fire Reiki är ett tillägg till och en förhöjd form av Usui Reiki som har introducerats av William Lee Rand och ICRT, The International Center for Reiki Training. Den traditionella formen av Usui Reiki har kompletterats med en högre dimensions energi för rening, healing, vägledning och frekvenshöjning. Denna Reiki vibrerar i samklang med den högsta kosmiska kärleksenergin, Divine Love, som du får ta emot och möta. Holy i detta sammanhang har inget att göra med religion utan handlar om att skapa helhet och fullkomlighet.

Jag mötte energin Holy Fire på en Grundkurs i januari 2015 vilket var exakt samma helg som energin "kom" till William Rand på Maui, Hawaii.

Holy Fire kom spontant både till mig och mina elever på kursen och skapade en vit dimma i lokalen som alla sedan såg med sina fysiska ögon.

För att utforska denna energi lite djupare åkte jag till Mauii ett år senare för att utbilda mig i detta hos William Rand.

Jag introducerade sedan Holy Fire Reiki i Sverige och har utbildat väldigt många Reiki Masters i Holy Fire Reiki.


Usui Holy Fire Reiki är originalet med rötterna i Usui´s grundmetodik och lära och med initieringar av kurselever.

Under åren har Holy Fire knoppats av i ytterligare två varianter men Usui Holy Fire Reiki är originalet som hedrar både Reiki som effektiv healingmetod OCH Livets Källa med Holy Fire. På mina kurser blir du både initierad och invigd, du får ljusfyllda upplevelser och meditativa möten förutom att Usui Reiki ligger som en stabil bas i grunden. Med Holy Fire knyts du direkt till Livets Källa, Skaparkraften, det gudomliga Ljuset eller vad du vill kalla det allra högsta. Denna Källa är alltid det högsta och högre än Skaparen kan vi inte komma.

Så sammanfattat: Usui Holy Fire Reiki har kvar basen i ursprunglig Reiki med initieringar av eleverna och med direkt uppkoppling till den absolut högsta kosmiska nivån dvs Skapelsens Källa, Livets Ursprung. Detta är också Reiki godkänd som friskvård eftersom grunden i Usui finns kvar.

 


Reiki behandling


Alla behöver få en energi-påfyllning då och då. Liksom fysisk massage är bra för leder och muskler är Reiki bra för din inre cirkulation och återhämtning. Alla kan vi gå igenom svåra perioder i livet - på alla plan och inom alla områden - Reiki kan ge dig den extra energi, förståelse, vila eller läkekraft som du behöver. Healing, avstressning, kraft, glädje ...


Reiki utbildning


Alla kan lära sig Reiki - att ge helande och utvecklande behandlingar. Du behöver inte vara född med några speciella förmågor eller egenskaper. Grunderna lär du dig på en helgkurs och bär sedan med dig hela livet. Använd din Reiki-förmåga på dig själv (viktigast!) och på andra människor eller på djur, växter, mat, dryck ...


Du bestämmer själv hur långt du vill ta dig på din Reiki-resa - från grundkurs via fortsättning, avancerad Reiki och till lärare med egna kurser...

Följ ditt hjärta och dina drömmar - bara du vet vart de ska leda dig.


Aktuella datum för de olika Reiki-kurserna.


Usui Holy Fire Reiki  Steg 1

Efter kursen kan du ge dig själv och andra helkroppsbehandlingar i Reiki. Utbildningen är kvalitetssäkrad enligt Reikiförbundets rekommendationer. Meditation, historik och etik ingår också liksom tid för samtal. I kursen ligger fokus både på att du ska lära dig systemets grunder men också på att du ska hitta din egen intuitiva trygghet som Reiki-utövare.

Två dagar 10.00- ca 18.00

Kurskompendium ingår samt diplom

3500 kronor

Inga förkunskaper krävs.


Usui Holy Fire Reiki Steg 2

I denna kurs bygger du vidare på dina grundkunskaper i Reiki. Du får många fler redskap för din utveckling med Reikienergin. Vi jobbar med kristaller, symboler och med att på olika sätt förmedla Reiki på distans. Du kommer att upptäcka nya och effektiva möjligheter att införliva Reikis transformerande kraft på alla delar av ditt liv. Förutom hälsa och välbefinnande kan du använda Reiki för att förbättra relationer, förändra situationer och skapa ett positivt flöde i ditt liv. Med hjälp av meditationer, initieringar,samtal och många praktiska övningar höjer du din energinivå för att ta emot och förmedla en allt starkare Reikienergi. Du får även lära dig ett kraftfullt sätt att kombinera kristaller med Reiki.

Två dagar 10.00- ca 18.00 

Kurskompendium ingår samt diplom.

3500 kronor

Förkunskaper: Reiki steg 1

 

Usui Holy Fire Reiki ART / Advanced Reiki Training

OBS! Detta steg ingår numera i den fullständiga utbildningen  Holy Fire Reiki ART / Reiki Master Teacher

 

Usui Holy Fire Reiki steg 3B / Reiki Master

OBS! Detta steg ingår numera i  den fullständiga utbildningen Holy Fire Reiki ART / Reiki  Master Teacher

 

Usui Holy Fire Reiki ART/ Master Teacher

Detta är den kompletta Masterkursen där du lär dig initieringsprocessen för alla nivåer och Holy Fire Reiki på djupet. Vi arbetar med Mastersymboler och olika Reiki-tekniker.  Du höjer din egen energinivå betydligt så kursen är även till för dig som vill utvecklas "enbart" för din egen skull. För att du ska kunna gå detta steg behöver du reflekterat över hur Reiki har påverkat dig i ditt liv,  vad Reiki är och betyder för dig. Det allra viktigaste är dock att du i ditt hjärta känner att du är helt redo för detta steg och att du är i mental balans. Kursen är djupt personligt utvecklande. Läs mer här ...

Utbildningen är kvalitetssäkrad enligt ICRT International Center för Reiki Training i USA.

Ditt diplom fungerar även utomlands.

Tre heldagar.

Kurskompendium och diplom ingår.

7000 kronor

Förkunskaper: Reiki steg 1 och 2 minst sex månader innan kursstart

OBS! Detta steg inkluderar gamla Reiki Master 3B samt Reiki ART som med Holy Fire numera ska läras ut på tre dagar 


Holy Fire Karuna Reiki  ® 1 & 2 samt Master Teacher

De enormt höga energifrekvenser som denna metod förmedlar gör att du behöver vara i mental balans och redo att acceptera förändringar i ditt liv. Denna Reiki-form har sitt egentliga ursprung i Atlantis även om det kanaliserats i nutid och arbetar med flera spirituella mästare och ärkeänglar så kursen är enormt andligt, medialt och intuitivt utvecklande.

Detta är kursen för dig som vill lära dig använda, förmedla och lära ut Holy Fire Karuna Reiki (R). Du får åtta nya kraftfulla symboler för healing, jordning och manifestation och du lär dig initieringsprocessen på alla nivåer. Vi tonar  in på den högsta dimensionens energi, på  Kristus Medvetandet och du lär dig initiera och inviga i Holy Fire och Divine Love.

Kursen hålls i enlighet med  rekommendationer från skaparen av Karuna-systemet William Lee Rand och du erhåller ett internationellt diplom. Denna kurs är även förstärkt med Holy Fire vilket du lär dig förmedla på olika sätt.

Förkunskaper: Reiki ART/Reiki3A eller ReikiMaster alla riktningar minst sex månader innan kursstart  - Ej distans

6500 kronor inkl. kursmanual

Utbildningen sker enligt The International Center of Reiki Training och följer William Lee Rands metod. I kursen ingår grundmanual samt kompletterande material. Efter kursen får du diplom med ett personligt och internationellt registreringsnummer via Centret.

 


TrueSelf AB  Maria Nylow  info@trueself.se  +46 70 4559010 Stagneliusvägen 35, 112 59 Stockholm, Sweden