Reiki-kurs i Glastonbury, UK


Vidga hjärtat och initieras på den

högsta nivån av Reiki

i det magiska Glastonbury /Avalon

Lärare är Maria Nylow ReikiMaster /Teacher

Karuna Reiki Master

Usui/Holy Fire Reiki Master  Teacher


Marias Reiki Masters är

Marie Dahlberg, Herräng och

William Lee Rand, USA


Usui / Holy Fire Reiki ART / Master Teacher / Reiki 3

I Glastonbury/Avalon England, 2018


Fredag 11 maj 2018 klockan 9.30 - Söndag 13 maj klockan 20.00Välkommen till den kompletta utbildningen till

Usui/Holy Fire Reiki Master kombinerat med Reiki ART, Advanced Reiki Training, i en tre dagars intensiv workshop.

Glastonbury är jordens hjärtchakra och både en magisk och historisk plats.


Efter kursen har du alla förutsättningar att hålla dina egna kurser i Usui/Holy Fire Reiki men du kan även gå kursen enbart för din egen andliga och personliga utvecklings skull. Eftersom detta är en ännu mer kraftfull nivå av Usui Reiki passar den även dig som redan är ReikiMaster och som vill höja din egen frekvens väsentligt. Du kommer att införliva den starka Holy Fire-energin naturligt i dina Reiki-behandlingar, initieringar och kurser.


Holy Fire Reiki är ett tillägg till och en förhöjd form av Usui Reiki som har kanaliserats och introducerats av William Lee Rand och ICRT, The International Center for Reiki Training.

Den traditionella formen av Usui Reiki har kompletterats med en högre dimensions energi för rening, healing, vägledning och frekvenshöjning. Denna kurs vibrerar i samklang med den högsta kosmiska kärleksenergin, Divine Love, som du får ta emot och möta. Holy i detta sammanhang har inget att göra med religion utan handlar om att skapa helhet och fullkomlighet. Maila för mer information.


Kursavgift: 6500 kronor inklusive kursmanual och internationellt diplom.

Tillkommer resor, hotell och personliga utgifter.

Förkunskaper: Reiki steg 2 med fysiska initieringar och praktiska övningar - ej distanskurs

Lärare: Maria Nylow ReikiMaster, Karuna Reiki Master

Kurslokal: Isle of Avalon Foundation, Glastonbury, UK.

Anmälan: nylow@tele2.se


Mer om Avalon/Glastonbury

 

Glastonbury´s historia och Avalons kärleksfulla energier är absolut rätt omgivning för att hela och rena kropp och själ, för att stärka din inre kraft och få frid i sinnet.  I utbildningen kommer du att i meditationer, initieringar och övningar få kontakt med ditt själsliga styrka och helande kraft på en helt ny nivå.  Din förmåga som healer och lärare  utvecklas extra mycket  i denna omgivning.

 

Detta är jordens spirituella hjärtchakra så det är en underbar plats för att öppna hjärtat för initieringar och energiöverföringar. Det är också en plats som många reser till för att ingå kärleksförbund eller förnya alternativt lösa varandra från ingångna löften.

Glastonbury är ett andligt centrum och ett historisk Mecka för den spirituellt intresserade med många kyrkor inom olika trosinriktningar liksom många mytomspunna platser att hämta kraft och inspiration från.

 

Planera gärna in ytterligare några extra dagar i Glastonbury med omnejd för att utforska denna fantastiska plats på jorden. Under kursdagarna hinner du inte ”turista” förutom under lunchen.  Vi kommer att ha  meditation och  initiering dels i Glastonbury Abbey delsi i Chalice Well.

 

 

Länkar och praktisk information

 

Kurslokalen som ligger i centrum av Glastonbury, med ryggen mot the Abbey, är omgiven av butiker som säljer kristaller, änglar, örter, oljor, statyer, musik ... Delar av husen är från 1600-talet och Isle of Avalon Foundation ligger i en utbyggnad en trappa upp. Se gärna mer på www.isleofavalonfoundation.com

 

Länkar med information om Glastonbury:

http://www.glastonbury.co.uk

http://www.glastonburyabbey.com/textindex.htm

http://www.glastonbury-pilgrim.co.uk

http://www.chalicewell.org.uk/home.html

 

Länkar till boende:

Glastonbury Tourist Information Center

http://www.smoothhound.co.uk/glastonb.html

http://www.parsnips-glastonbury.co.uk/

http://www.glastonbury.co.uk/pages/site.php?pgid=251

http://www.glastonburyaccommodation.com

 

Resetips

 

Det är enklast och billigast att flyga till någon av London-flygplatserna. Från flygplatsen kan man ta sig med långfärdsbuss, coach eller tåg till Bristol och vidare med lokalbuss eller taxi till Glastonbury. National Express har en direktresa om dagen som avgår från Heathrow på kvällen. Övriga tider kan du ta en coach till Bristol och byta vid busstationen till lokalbuss 376. Tider, priser och bokning av coach görs på www.nationalexpress.com .

 

Även www.berryscoaches.co.uk har en tur som avgår från Hammersmith busstation/T-banestation dagligen och anländer till Glastonbury centrum.

 

Man kan boka taxi från flygplatsen till Glastonbury och bäst pris blir det förstås om man kan dela med någon annan. Se respektive flygplats om lämpliga taxibolag.

 

Tåg går från Paddington Station i centrala London till Bristol. För tider etc se www.thetrainline.com , www.raileasy.co.uk eller www.mytrainticket.co.uk . Då behöver du ta dig in till Paddington Station från flygplatsen och där torde Heathrow vara enklast med tunnelbana hela vägen alternativt snabbtåg direkt till stationen. Osäkert hur bussförbindelserna är från de andra flygplatserna till Paddington men flygbussarna går till centrala London och det är enkelt att ta sig med tunnelbana eller buss i London.

 

Väl i Bristol tar du lokalbussen nr 376 till Glastonbury. För tider se www.firstgroup.com. Den resan tar en dryg timme och kostar ca 5 pund.

 

Hemresan bokas on-line i förväg om du vill åka någon av coacherna till flygplatsen eller London. National Express har en tidig morgontur och Berrys Coaches lämnar Glastonbury vid 8.30.


Det  kan låta krångligt att ta sig till Glastonbury men det är enkelt att resa i England. Tydligt annonserat  och mycket hjälp att få

Det tar lite  tid men det finns mycket vackert att titta på under färden...
   

TrueSelf AB  Maria Nylow  info@trueself.se  +46 70 4559010 Stagneliusvägen 35, 112 59 Stockholm, Sweden